sömn

Har sovit mig igenom den här dagen. inte ostört för det får man inte med små. Men fokus har varit vila och vila har det blivit. Robbe avslutar dagen med att däcka storsnarkande på soffan. Har försökt väcka honom men efter närmare eftertanke får snarkaren ligga kvar där :) natt natt alla!

Fredag

skönt med helg och att Robbe kommer hem och är ledig några dagar :)








Min tur

jaha då var jag sjuk. Måste säga att jag äääällllskar alvedon och ipren. Tänk vad bra man kan må efter en stund. Blir lycklig av att svettas lite. Eddie är frisk iaf och Saga med. Får se hur länge det tar innan Robbe åker på det. Ifs det kanske han inte gör. Håller tummarna iaf. :) Natt natt.

sjuk bebis = trött mamma.

orkade inte gå upp och göra mig iordning innan jag tog morgonfotot idag :)






Lillprinsen

Stackarn är sjuk igen. Blev ju just frisk ju. Lilla gubben. Mammas hjärta blöder. Saga är iaf väldigt pigg och glad igen ♥






Aloevera

Jag har blivit en användare av aloevera. Tycker produkten är grym och önskar att alla kunde använda den. Finns ju ingenting den inte är bra mot :) både för djur och människor. Jag har gått med i sekten forever :) prata med mig om du vill göra detsamma. Jag är gladare, piggare och ska snart. . hoppas jag, ha lite i plånboken med.

Träning

Jag älskar att träna. Synd bara att det tar sådan tid att komma i form igen. Tänk vad en graviditet gör.med kroppen. Men målet att se ut som jag vill och må som jag vill är utplacerat. :) hoppas jag kan hålla i detta. Mår ju grymt bra av det!

saga ♥

saga är sjuk i feber. Hoppas det ger med sig snabbt. Det är så tråkigt när de är sjuka.

sjuk liten tjej

Nu är det sagas tur med feber. Så idag blir det hemmamys med mycket lugn lek. Det hoppas jag iaf på :)

:)

Nu har jag varit på ett välbehövligt tränongspass, ätit lite och plockat undan det värsta i röran. Mår genast mycket bättre. Nu blir det kalas hos systetyster.

Min familj - Eddies dopdag 14 sep



♥♥♥♥

Sömn

ååååå vad jag skulle vilja sova ett par timmar i stöten. just nu tar Eddie igen det han missade av att vara sjuk. Det är superbra men inatt har han ätit fem gånger. Sen vaknade både han och Saga pigga och glada halv sju. Jag ville bara vända mig på sida och sova lite till. Mitt humör är därefter också...

Ensam

Ibland känner jag mig bara så ensam... saknar närheten av många av mina vänner just idag. Trivs kanonbra med livet annars men det känns så tomt ibland. Känner mig liksom utanför fast jag kanske själv valt att stå där. 

RSS 2.0