Sjuka

Saga är sjuk! Hon har inte velat äta någonting sen i fredags, så fem dagar nu. Till det hör att allt det lilla vi halvt om halvt lurar i henne, kommer ut igen direkt. Vi var och vägde henne idag för att se om hon gått ner något i vikt under den här tiden men det hade hon inte. Skönt. De ville iaf att vi skulle träffa en läkare för att de skulle få titta lite närmare på henne. Den tiden har vi imorgon. Håller tummarna för att det vänder snart. Hon börjar bli ganska gnällig och trött nu men kämpar ändå på.


Lite oro inför en ljus framtid...

Nu har det börjat.. illamåendet. Jag får hoppas att det bara är såhär. Lite morgonillamående känns ju helt okej i jämförelse med sagas graviditet. Förutom det blir jag så lugn när jag är gravid. Får ett mer harmoniskt sätt känner jag och jag är väldigt känslig för saker. Gråter oftare men det är oftast av glädje. Känner så stor tacksamhet över hur fina människor det finns runt omkring mig och jag vill gärna berätta hur mycket alla betyder. Kommer på mig själv sitta med tårarna rinnande nerför kinderna. Jag gråter av glädje när jag tänker på allt jag har att vara tacksam för. 

Det oroar mig lite hur jag ska orka ha hand om två små knoddar. Vill ju inte att ngt ska gå ut över dem. Absolut ingenting! Jag vill och ska vara den perfekta mamman! Det har jag lovat dem båda! Ska inte vara trött och arg och jag vet att risken finns att jag blir just så när jag är trött. Ska verkligen ge Saga massor av tid och samtidigt vila upp mig så mycket jag kan inför dagen när vår nya kärlek kommer till oss!!

Jag ska alltid finnas här för er och er pappa!

....

Livet har fått en helt ny mening... det är så svårt att med ord beskriva vad och hur man känner sig. Men jag har hittat en sång som kan förklara allt med ord jag inte kan skriva. Mitt liv började på riktigt den dagen Saga kom till oss och nu väntar och längtar jag tills den dagen vår andra baby kommer. Mitt liv kan vara tungt och jobbigt ibland och varje dag är en ny prövning. Men Saga och vår nya lilla ger livet en ny mening som gör att allt det andra blir så mycket lättare.

Har länkat till en helt fantastisk sång under länkar. Skriver in adressen nedan med... Tårarna rinner varje gång jag lyssnar på den.

http://www.youtube.com/watch?v=Ye8Xw_i_JGg&list=MLAYMcY2vx8GSzNIGil2Y0duAN6PXOYEaF&playnext=5

Träffat pappa

Det är inte ofta det händer, men idag har jag, min käre bror och fina Saga varit och träffat min pappa. Är alltid lite nervös när jag åker dit men det går oftast ganska bra. Så även idag... iaf nästan. Han var i det stora ganska frånvarande. Det märktes ganska tydligt att det fanns annat som hägrade istället för att umgås med sina barn och barnbarn... Tråkigt, men det är väl så vår relation kommer att vara nu... eller ifs vi får vara glada över att det finns en relation överhuvudtaget...

Gnager..

Fan vad vissa bitar gnager på en. Jag kan ju inte släppa taget om saker och bara låta dem vara som de är... eller som de har blivit. Blir så ledsen, arg och irriterad på både mig själv och även saken som gör mig såhär... Fan vad trist det känns!!!

Nu till någon/något roligare. Min lilla sessa Saga kämpar massor med talet. Hennes nyfunna ord är

1. Mamma
2.Pappa
3. Lampa (kämpar massor)
4. Katt - alla djur =)
5 - 10 - Allt som låter som Vatten, typ nappen, katten osv.

Underbart att höra henne prata och verkligen se hur hon försöker prata. Hon visar även på många sätt att hon förstår vad vi menar. Varje dag hittar hon och testar hon nya ord. Än så länge är det bara ett par av dem som hon använder med helt rätt uttal och helt rätt.

Annars har den senaste utvecklingen varit att ta sig uppför saker. Hon klättrar numera upp på allt som hon når ordentligt. Så nu blir det nästa farliga fas igen =)

Förutom det så är jag GRAVID!!! jag och Robert ska få vårt andra barn i mitten av juli =) underbart!!!




Skjuter upp skolan

Jag har beslutat mig för att skjuta upp mina studier.. eller iaf lägga dem på väldigt lång tid. Är så in i helvete trött på skiten!!! Det var bara det jag ville säga. Den här delkursen och nästa sen skiter jag i det ett tag!!!

Allting förändras när man får barn...

Att Saga finns har förändrat allt i livet, ur alla synvinklar. Vänner man har haft tidigare kanske tar ett steg fram och andra man hade försvinner sakta ur ens liv... jävligt tråkigt och det sliter i en. Men allt är annorlunda och man förstår inte varandra längre på samma sätt. Men jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra igen när vi kommer i samma fas igen. Vill inget annat!!

Men roligast är ju ändå allt det nya som kommer in i ens liv. Främst de nya människorna som kommit att bli så viktiga för en. Familjen kommer helt plötsligt mycket närmare. Prioriteringar förändras och helt plötsligt har helgdagar varit heliga. Även fast min käre sambo fortfarande tycker att jag planerar in för mycket.

Det har också hänt en till väldigt spännande sak men den väntar jag med att berätta vad det är ett tag till. =)


29år = 25år

Tänk att jag fyllt år igår =) Det var faktiskt riktigt trevligt. Jag brukar inte vilja göra mycket av det men i år var det flera som uppvaktade mig som jag faktiskt inte förväntat skulle göra det =) Sånt värmer väldigt mycket och man blir ju nästan som ett litet barn igen!!

På lördag ska jag och Robbe åka till stan för att bara ha en dag tillsammans. Vår tid har blivit väldigt mycket åtsidosatt sedan Saga kom. Man prioriterar Saga och sin egen tid men tiden tillsammans glömms liksom bort. Ska bli jättemysigt att bara vara tillsammans han och jag en hel dag.

Ikväll ska jag och mammorna träffas och sjunga sinstar och dricka ett glas vin eller två!! Ska bli jättekul! Måste skynda mig att göra mig iordning... hmm undrar vad jag ska ta på mig??? Kanske den gråa skjortan???


Tuff helg men samtidigt nyttig

Kan först klaga på mig själv att jag fortfarande inte kommit igång ordentligt med pluggandet. Men sakta men säkert börjar faktiskt engagera mig. Nu har mina fina mammor lovat att ha Saga någon timme på onsdag så får jag plugga ett par timmar på dagen!! Vilka underbara vänner jag fått tag i!!!

Annars har helgen haft en dunderkul utgång med Soi, Veronica och Sofia. Så jäkla kul att lära känna människor lite extra och vad är inte bättre än ett glad vin eller två =)

Helgen har även innehållit ett ettårskalas och en flytt. Kan ju inte säga att jag flyttade så mycket men jag var ju där och övervakade arbetet iaf =)

Förutom det roliga i helgen så har jag och kära sambo haft en ganska tråkig helg. Orkar inte gå in på hur, vad och varför allt var som det var. Det vet nog varken jag eller han ifs.. Det jag vet är att han är en så stor del av mig och jag behöver honom. Måste nog börja visa det lite mer... inte bara visa allt det andra...

RSS 2.0