Läste tillbaka lite..

Satt och läste mina inlägg här idag. Det är ibland som jag bara lyfter vad som är dåligt och inte det som är bra. Samtidigt är det ju ofta det dåliga man behöver skriva av sig.

Ville bara förtydliga för mig själv att jag trivs med livet och längtar tills jag får en till liten kärleksklump. Trots allt som är jobbigt så finns det inget som är bättre!!!

=)

Trött trött trött

Jag är så trött idag. Har inget tålamod alls och jag gillar inte mig själv när jag blir så lättirriterad på Saga. Det gör mig ledsen.

Lilla stumpan drog ner en lampa i huvudet på sig själv idag. Ingen tung lampa men det var nog en chock att märka att om jag drar här så ramlar något ner i huvudet på mig. Det gjorde nog ont dock för hon fick tre små märken från lampan. Den är inte tung men vass. =( Stackars plupp.

Annar börjar livet behövas ta tag i känner jag. Om en vecka börjar skolan och jag måste måste iaf hitta litteraturen som ska läsas. Tror vi kommer att få lämna in något lite enklare skriftligt för att visa att vi läst dem... och har man inte läst böckerna blir det ju galet svårt att lämna in något =) så enkel matematik såhär på fredagförmiddagen.

Hade egentligen planer att träffa nära vänner i eftermiddag men har bestämt mig för att lämna återbud. Är ju inte den trevligaste vännen när jag är såhär trött. Lite vila i helgen så kommer jag snart igång igen känner jag =) Eller mycket vila ifs.

Nu ska jag passa på att duscha.

Ingenting att skriva om egentligen..

Nu var det ett par dagar igen sen jag skrev. Känner att jag inte riktigt har ork att hitta tiden att sitta ner lugnt och skriva. Vill ju lägga ner lite tid när jag skriver.

Iaf så har lillan börjat ta sig fram med full fart här hemma. Vi har skaffat oss en grind in till köket, hon har nämligen fått för sig att hon ska klättra upp för lådorna med hjälp av handtagen. Detta resulterar i att lådorna åker ut och hon ramlar baklänges. =) Hon kämpar verkligen på med att resa sig nu. Har kommit upp i krypställning och försöker därifrån ta sig vidare. Vi får se hur länge det tar innan hon greppar hur hon ska göra. Nu kan hon resa sig upp med "lite" hjälp från mig eller iaf via mig. Hon blir så överlycklig när hon väl står upp.

Annars har jag börjat ett nytt jobb lite försiktigt. Ska hålla sånggrupper med barnen här i byn =) Det ska bli väldigt skoj. Hade de två första gångerna den här veckan men uppslutningen var inte perfekt, jag hoppas på bättre när lapparna och ryktet får gå runt lite =) Det ska bli väldigt kul att vara med och starta upp en verksamhet igen iaf. Känner att jag behöver lägga energi på något och det här känns lagom. Även Saga kan vara med och det är ju bara ännu bättre.

Nästa vecka börjar skolan!!!! Galet!!! Jag som varken har börjat läsa, gjort min rest eller har någon tanke på att börja läsa. Borde nog läsa en av böckerna iaf... hmm ska ta mig i kragen imorgon känner jag =) Är nog dags att ta tag i det där. Så enkelt att sitta av ett par timmar men jag vill ju faktiskt lära mig något också =)

Kram kram

Semestern är över och allt börjar om igen...

Hösten är här känns det som.. vet inte riktigt vad som hände med sommaren. Tycker inte att jag hunnit göra något faktiskt. Vi i familjen tog oss ett par dagar borta och det var väldigt skönt. Bra att komma bort lite från vardagen och att komma bort lite från allt som man bara känner att man borde göra. Måste verkligen lära mig att inte alltid ha saker att göra... att det är helt okej att bara titta tv en hel dag. Fattar inte vad jag fått det ifrån att jag alltid ska ordna och fixa. Jag har ju tidigare njutit av att bara vila. Fan, vad har den egenskapen tagit vägen???

Min nya sämre egenskap har gett mig högt blodtryck... eller ifs så kan det ju vara det höga blodtrycket som gett mig den stressande egenskapen... ja vilket som så har inte min kropp mått så bra sista tiden. Känner att jag inte riktigt orkar med och det är bland det värsta jag vet. Jag gillar inte att bli arg för småsaker, eller att jag inte kommer ihåg vad jag ska göra, eller bara det när lillan inte vill äta eller sova så blir jag irriterad. Jag vill ju vara glad.... mest av allt vill jag vara glad mot min sambo. Det är ju så svårt att tycka om mig som jag är nu....

Semestern... det var nog ingen semester den här sommaren. Jag och min sambo hade precis fått in ett väldigt bra system här hemma och fått bra rutin på vardagen och då ska han börja jobba igen. Jättetråkigt. Tycker om att ha honom skrotandes här hemma. Även fast lite skönt är det att få vara själv under dagarna så vi får tillbaka våra rutiner igen. =)

Lillan har börjat tagit sig framåt så nu är det full fart här hemma. Det var under semestern, precis innan hennes sjumånadersdag som hon verkligen fick grepp på att ta sig fram. Nu går det ganska fort och man får inte glömma att stänga toalettdörrarna eller andra ställen där hon kan göra illa sig. Vi håller nu som bäst på att barnsäkra vårt hem då nästa steg är att resa sig och det verkar inte vara långt borta nu. Hon kämpar sig en bit upp men det är lite kvar innan hon får under benen för att kunna resa sig hela vägen. Men hon är så duktig och jag är så stolt =)

Glad att jag fått en trogen läsare =) Uppskattar att en av mina vänner tar sig tid att följa mitt liv och mina tankar. Kram till dig =) du vet ju vem du är =)

Natt natt till alla er därute och även till mig.

Ett långt inlägg om mig =)

Eftersom jag är så dålig på att blogga tänkte jag att jag kunde ta lite gratis =) Bara fylla i liksom. Det gillar jag =)

Hur gammal är du? 28år
Hur lång är du? 160cm om man rundar upp =)
Stjärntecken? Skorpion
Hur bor du? I ett parhus med min sambo och vår dotter
År det din bästa bostadssituation någonsin? Ja absolut =) men drömboendet är det inte =) Fast jag tror jag har trivts fantastiskt bra på de flesta ställerna jag bott. Det har nog berott på livssituation känner jag.
Arbetar du? JA som mamma  =) Annars är jag förskollärare eller lärare =)
Ville du jobba med det när du var liten? Ja
Är du nöjd med ditt liv? Absolut, fast det finns saker som jag skulle vilja förbättra.
Hur långt är ditt längsta förhållande? Pågår här och nu! Vi har träffats till och från i snart åtta år.. tror jag =)
Har du bott utomlands? Ja OSLO <3
Har du en fin familj? JA! världens bästa familj. Min mamma är underbar! Min egna lilla familj får mig att vara lyckligast i världen varje dag
Gillar du att resa? det gillar jag väldigt mycket. Känns dock som om det blir alltför sällan numera.
Favoritstad? Oslo
Intressen? resa, umgås med mina vänner, träna
Religion? Ingen som helst men jag antar att jag lär ta upp mina kristendomskunskaper nu när jag ska börja ha kyrkis för de små =)
Ämne i gymnasiet där du fick högst respektive lägst betyg? Hade ganska bra betyg överlag tror jag. Men matte var väl inte mitt favoritämne och musik och idrott var det =)
vad gör du regelbundet för ditt utseende?
Färgar håret och använder Mary Kay produkter
Vad gör dig glad
? När jag får umgås med mina vänner och alla andra jag älskar 
Vem är du mest lik i din familj? Det beror ju på om man talar om utseendet eller som person. Jag är nog ifs mest lik mamma hur som =)
Vad köper du oftast till dig själv? GODIS
Favoritdetalj hemma? mina två underbara människor som bor här med mig. Allt annat materiellt spelar ingen roll just nu.
Vad är ditt nästa mål i livet? Att bli en välmående människa igen. Vill bli mig själv och hitta mig själv i alla förändringar som livet gett sista tiden.
Vad är du mest stolt över om dig själv? Att jag oftast genomför det jag bestämt mig för att genomföra. JAg känner att jag är en driven människa som både har mål och försöker att uppnå dessa.
Vad arbetar du på? Att inte vara så arg hela tiden... kanske blir bättre när blodtrycket går ner
Vilken kroppsdel tycker du bäst om? Just nu tycker jag inte att jag känner igen min egen kropp men jag skulle nog säga rumpan...iaf om jag fortsätter träna som jag gör nu =)l
Vad i ditt ansikte tycker du bäst om? äh det vet jag inte.. kanske att jag inte får finnar =) haha
Vad får du ofta höra att folk tycker är fint på dig? Det är nog min utstålning tror jag. Fast det var ganska länge sen om jag tänker efter =) Annars är det nog mina tuttar... men det är mest fulla killar =)
Kännetecken på din kropp som ingen vet? Åh det vet jag inte. Kanske mitt tredje bröst då =) haha
Tränar du? Gör allt jag kan för att få in det i mitt schema.
Vad brukar folk tro om dig vid första ögonblicket?
Att jag är för mycket. Det tar ett tag att förstå att jag är och kan vara ganska lugn och snäll. Jag tar väldigt stor plats direkt i en ny grupp.
Vad tänker de sedan? att jag är snäll men jag vill bara få mycket gjort på så lite tid som möjligt. Många märker att jag har bra kontroll på saker.
Hur vill du att folk ska se dig? att jag är glad och mig själv
Har du många bästa vänner? Det tycker jag men jag har en som står mig närmast av alla.
Nämn ett problem du har?
Att jag har svårt att hålla mitt humör. Blir väldigt arg, ledsen, glad osv. Skulle vilja vara mera flytande
Nämn något du gör när du är ensam? Är aldrig ensam längre. plupp är alltid med mig eller så är jag själv och träffar mina kompisar
Finaste komplimangen du fått? "kan fan allt" =) den gör mig så glad
Ger du ofta komplimanger? Det tycker jag. Fast jag är nog lika snabb åt det andra hållet med tror jag =)
Bästa film? Tittar inte på film. Filmer får mig att må dåligt.
Musik? vismusik m.m.
Vad är det för märke på din mobil? Sony Ericsson
Senaste middaggsmaten? Med tanke på att frysen smälte genom ett litet missöde av mig =) så har jag ätit allt som inte ska slängas
Senaste väninna du träffade? Min nya mammavänner på vårt mammaträff idag =) Jättemysiga tjejer
Något du gör som är konstigt? Inte vad jag vet... Min sambo tycker att jag gör ganska många saker samtidigt istället fokuserar på en sak.
Hur vill du vara när du är 75år? Lycklig och nöjd med mitt liv!
Vad inspireras du av? Människor som vill leva livet och vill uppnå saker
Varför har du en blogg? Jag vill få grepp på vem jag är i allt det nya. Få perspektiv på mitt liv.
Vad ska du göra i morgon? Försöka lära mig att ta det lungt.
Hur ser ditt liv ut om fem år? Jag hoppas att jag har startat mitt företag och har två-tre barn och min man hemma i mitt fina hus.
Vad vill du säga till de som är yngre än du? Stressa inte i livet!
Vad vill du säga till alla de som är äldre än du? Att även yngre människor har förmågor att anamma.

Det här var ett jobbigt inlägg att skriva, glad att det är klart. Ska nog ta och vila mig lite nu. =)


RSS 2.0