Börjat jobba!!

Hej!

Jag har börjat jobba lite igen. Har två kyrkisgrupper i veckan där Saga kan vara med. Det är så grymt kul att ha kommit igång med jobbet!! Känner att det ger mig en skön egergi men samtidigt en skön trötthet. Gör mig iaf väldigt glad att få ha lite kontroll över saker. En negativ sida med mitt ökande av jobbande är att skolan har fått sättas åt sidan. Det vill jag ju inte att det ska få göra. Imorgon kväll kommer jag få sitta halva natten för att få ett pm gjort som skulle ha varit klart föregående vecka. Hmm ja ja det ordnar sig..

Robert min fina sambo har även han kommit hem en dag i veckan. Så måndagar är min dag då jag kan göra precis vad jag vill. Kommer att jobba lite extra i skolan men i det stora lägga massor av tid till att studera. Måndag blir dock en dag som jag och mamma ska göra precis bara vad vi vill!! Vi ska gå på stan och handla kläder och äta god lunch!!! =) Bara njuta. Känner att det är precis det jag behöver efter den här veckan. Det har blivit lite för mycket den här veckan, har tagit på mig lite för mycket. Får lite dåligt samvete mot Saga när jag inte riktigt orkar med. Kul att jobba men det får inte bli för mycket. Då klarar inte mitt tålamod och min ork av att vara där på helspänn och det måste jag verkligen vara HELA tiden just nu. Saga behöver mig och allt annat är oviktigt!!!

Haha det här inlägget blev lite motsägelsefullt. Jag vet att jobba är kul men jag och Saga måste ha tid att bara ta det lugnt. Måste lova mig själv att det bara blir såhär en kortare tid. Vill inte att min ork ska gå ut över henne... och jag vet att jag är rätt dålig på att dölja när jag är trött. Hon är ju den vackraste varelsen som finns och jag älskar henne så mycket!!! Hmm har nog lite dåligt samvete... nästa vecka ska jag vara mer närvarande och vara mindre trött. =)

RÖSTA!!!

Idag är en viktig dag i sveriges land. Idag röstar vi för ny regering och förhoppningsvis ett bättre Sverige. Jag röstade rött och jag hoppas att mer än halva sveriges befolkning gör det tillsammans med mig!!!

Heja RödGrönt!!

Sova...

Sova är en fantastisk uppfinning när man får göra det när man vill. Att sträva efter sömn är dock ett jävla helvete =) Varje morgon när jag vaknar tänker jag att ikväll DÅ ska jag gå och lägga mig tidigt och bara sova. Men gör jag det??? Nej nej nej.. nästa morgon samma tanke och kvällens misslyckande blir alltid ett faktum. =)

Men jag ska nog inte klaga iaf. Natten som var fick jag ju faktiskt sova ganska mycket så idag är en bra dag. Känner att tålamodet är helt okej och orken likaså. Nu håller vi bara tummarna för att det fortsätter såhär.. Då skulle jag kanske bli en trevligare mamma, vän, sambo och Satu. Jag känner inte alltid igen mig i hur jag är just nu och ser fram mot när den glada jag kommer fram igen. Men imorgon efter en natts sömn hos mamma =)

Fredag!!

Nu är det fredag igen och helgen är här. Undrar vad man ska hitta på under den här helgen? JAg har försökt att bara vara hemma och vila under helgerna som varit men den här helgen känner jag faktiskt för att göra något. =)

På söndag ska jag sova hemma hos mamma!! Fan vad jag ser fram mot det. Jag behöver få en hel natts sömn innan jag helt rasar samman. Sova, sova, sova. Det är precs vad jag behöver! =) Tänker inte på så mycket annat nu faktiskt. =)


Nu är det dags igen =)

Hej mina trogna läsare =) hihi jag har bara en men man kan ju alltid ta i lite extra =)

Sista tiden har varit ganska tung måste jag erkänna. Det känns i min kropp att jag inte sovit en full natt på över 8 månader. Tålamodet börjar ta slut och bråken här hemma haglar som spön i backen.. jävligt skit att säga men så är det. Eller har iaf varit tills för 10dagar sedan. Då bröt helvetet verkligen lös. Jag ville bara packa ihop alla mina saker och ta lillan med mig under armen och bara aldrig mer komma tillbaka. Så blev det inte. På något sätt ordnar man upp all skit iaf och nu är stämningen hemma mycket bättre. Vi kanske behövde den utresningen av känslor som det blev. Även fast jag anser att vi gick hästlängder över gränsen.. ja ja nu är det bättre iaf. Fast vi har en hel del att arbeta med känner jag. Men man är ju bara för trött för att bjuda på sina bästa sidor...

Annars i mitt liv har skolan börjat igen och det är galet skoj!! Trivs så bra att vara i skolan och lära mig nya saker. Det får mig att må så bra!!!

Lillan utvecklas varje dag. Nu ställer hon sig upp och det är hela tiden. Allt hemma lever i farozonen men mest hon själv. Hon har ju INGEN som helst kontroll över vad hon gör men öva ska man. Hon startade övningarna med att sätta sig ner när hon rest sig. Det var hon väldigt nöjd med att klara av. Man såg liksom hur det lös i ögonen på henne när hon klarade av ett nytt moment. Men varför nöja sig med det och låta sin mamma vara lugn och trygg.. nej då ska man klättra på allt och gärna hänga sig i allt. Hon tror att hon kan släppa händerna och kasta sig över till nästa sak att ta stöd mot. Det går  INTE. Det som händer är att flera blåmärken och bulor finnes på hennes panna. Ingen lugn stund vill säga. MEn man blir ju bara så överlycklig över att se hennes framsteg. Hon lyser som en sol och blir så glad över att hon bara klarar mer och mer. Står inte på så går hon snart.

Skulle vilja skriva lite om mina funderingar kring framtiden också... men jag känner att det får bli nästa inlägg. Nu ska jag planera lite inför veckans arbete.

KRAMAR

RSS 2.0