=)

Tur att jag har en fin vän som påminner mig hela tiden. Nu när listan är skriven så ser jag att paniken inte behövs såpass som den kändes. Känns redan bättre. Nu ska jag bara skriva rent listan =)

Nu ä det dags igen.

Det känns i min kropp att jag börjat släppa taget om allt. Det har varit så skönt och om inte annat väldigt välbehövligt men nu börjar jag känna att jag får "ångest" för allt som måste tas tag i. Sitter här med "att göra" blocket och försöker få lite kontroll på tillvaron. Det är det där studeriet som ställer till dagarna.

Tänk vad lätt känslan kom tillbaka igen. Måste samla ihop mig. Imorgon kommer Robert hem och då får jag mer tid igen.. Tror jag iaf.. eller till vad?...

klarar mig bra <3

Sitter här i min ensamhet. Hör saga andas, klockan ticka och tvn i bakrunden. Njuter ganska mycket av att vara själv några dagar. Fixar här hemma. Idag på eftermiddagen tog jag och gjorde rent altanen och städade upp. Passade även på att möblera om lite. Saga fick ett litet lekhörn med lite leksaker. Blev riktigt fint. Såpass fint att jag var tvungen att ringa min mamma så hon fick komma över och titta =)

Iaf så kom jag på mig själv sakna mina vänner... ville ju så gärna visa upp allt jag gjort hemma för någon. Hade varit så mysigt att tända lite ljus och dela en flaska vin med en god vän den här helgen. Nu när ändå Robbe är borta. Fast de flesta har ju någonting för sig under semester. Alla är typ borta eller målar hus eller bygger tak =) Jag unnar alla att jobba men kan ni inte komma över till mig istället =) Får massa tid med mina fina vänner dagtid men just nu hade varit perfekt om någon ringde och sa - Du jag har med mig en flaska vin, kommer inom 15minuter =)

Sviter

Nu har jag hunnit med att vara hemma i två dagar. Förstår inte hur tiden kan gå så himla fort. Iaf SAga har nu börjat visa på att det var lite jobbigt med att mamma var borta ett par dagar. Hon vill nämligen inte att jag försvinner bort ur hennes synfält. Då skriker hon MAMMA!!!! Det är ju som det är och så får det ju vara ett par dagar. Men problemet är hennes sömn. Hon är orolig för att somna. Idag har hon inte sovit alls och det blir galet jobbigt för henne. La henne precis för natten. Hon åt inte ens upp sin välling innan hon somnat. Lilla tösen. Men det ger sig om ett par dagar tror jag.


Robbe åker

Så var man ensam igen. Robbe åker nu på sin vilosemester =) Han blir borta tills på måndagkväll så jag blir ensam med saga hela helgen. Har planerat in lite vänner som jag inte träffat på jättelänge. blir en kalashelg och jag vet att han behöver komma bort lite även han. Fast jag kommer att sakna honom!!!

Hemma igen

UNDERBART får bli ordet efter den här resan. Har fått allt jag behöver som mamma och människa för en lång tid framöver. Sömn, vänner, kärlek och tid med min mamma. Solat och badat har jag med hunnit med men det har fått ligga i andra hand. Sömn, kortspel och mat har varit i första. Ett par glas vin och en massa skratt ska inte glömmas bort heller.

Men borta bra men hemma bäst. <3 Tänk att så kort tid borta kan få en att älska alla även med här hemma. Har saknat er allihopa!!

Carinaaaa!

Jag försöker lägga upp en film på Saga och jag kan inte!!! HUR GÖR MAN?????? =)

Då var det dags! :/

JAg ska åka på en av de häftigaste resorna hittills i mitt liv. En av mina äldsta vänner ska gifta sig i Grekland och jag och mamma ska åka dit över helgen. Vet att det ska bli galet skönt, galet kul och väldigt häftigt men separationsångesten är så stor just nu. Kommer att längta så mycket efter henne. Självklart kommer jag att längta efter Robbe med men inte på samma sätt. Egentligen känns det inte så farligt att åka men jag har svårt att släppa känslan vad som kommer att hända i min kropp när jag kommer längta därborta. Då kan jag ju inte bara komma och lukta på henne eller krama om henne.

Hon kommer att ha det kanon med Robbe och det är verkligen bra för deras relation det här. Men jag kan inte rå för hur mycket jag kommer att sakna henne!!! <3

Saga är så uttråkad...

Saga klättrar på väggarna hemma och är så uttråkad. Hon vill bara få något att göra hela tiden och får hon inte det så hittar hon på något. Det är nästan alltid "dumma" saker då hon söker en reaktion. Jag får heller inte gå en meter utan henne vilket leder till även större tristess för henne. Kul det måste vara att se sin mamma sitta på toaletten, diska eller liknande. NEJ inte alls kul.

Jag ser riktigt mycket fram mot när hon ska få börja förskolan så hon får lite stimulans på dagarna. För allt vi gör räcker inte.

=)

less!!

Att jobba där jag jobbar är i det stora helt okej men det finns vissa sidor av detta ställe som gör mig galen. Sitter och mailar fram och tillbaka med en i styrelsen just nu angående friskvårdspengar och hon svarar så otrevligt och fräckt att jag bara hade velat skicka henne ett sanningens ord. Men det gör jag inte för i det stora hela är det systemet det är fel på inte henne. Trött blir jag dock och jävligt irriterad på människan!

30år

Iår fyller jag 30år. Funderar på vad jag ska göra av det kalaset. Känner som om det lär bli någonting ordentligt. Stort med massor med folk eller litet med de närmaste. Fast de närmaste med respektive blir ju ändå många =) Ja ja planerna hänger i luften och inga beslut stressas fram. Det är ju iaf evigheter dit =)

Att vara mamma...

Mor och barn

Av: Okänd författare

 

En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp

en gåva från himmelen jag just har fått.

Två händer, två fötter, ett ansikte så sött

ett efterlängtat litet barn jag just har fött.

 

Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm

ett vackert litet barn jag håller i min arm.

Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv

ett barn som ska ta världen med flera små kliv.

 

Ensam, vilsen och lite rädd ibland

i mörkret du famlar efter en hand.

Sorgen och glädjen följer dina spår

livserfarenheten är följden du får.

 

Mamma, barn, två hjärtan, två själar

ett starkare band har ingen sett.

Något så stort, en känsla så stark

en kärlek som står på stadig mark.




Idag...

Idag skulle det varit dags <3


Första natten

Saga har idag fått börja sova i sitt rum. Läggningen på dagen gick ändå rätt okej för att vara första gången. Det märks tydligt att hon känner sig lugn och trygg i det rummet. Just nu pågår läggningen för natten. Första natten i eget rum =) Vi får se hur det går.

Fest med goda vänner!

Så underbart att sitta en lång kväll tillsammans med vänner man tycker så mycket om och bara tjata. Åh vad underbar kväll fylld av sexsamtal, hängbröst, skratt, vin och dans. Jag har så underbara vänner som bara fyller mitt liv med massor av glädje.

Fick även träffa fina vännen K på Flurran. <3

Tack för en helt underbar kväll!!! Denna kommer jag leva på länge!!!

Semester!!!

Nu är det ynka ett par timmar kvar innan semestern börjar. Det känns ifs som om jag bokat upp mig tok för mycket igen. Fast den här gången är det liksom inte jag som bokat upp mig. Det är andra som bokat upp mig. Vet att jag lär lära mig att säga ifrån eller iaf säga att vi får se på den dagen. Jag lär mig hela tiden.

Nu känner jag att jag inte har skrivit så mycket om Sagas utveckling på så länge så jag bara lär göra det. Hon har idag börjat prata med tre ord i följd. Men det sker bara då och då. Tvåordsmeningar är det hon använder mest. Hon härmar typ allting man säger och har ett temperament som gör mig tokig efter en full dag på jobbet. Men hon har lindat sitt kärlekshjärta runt mig för hon har så mycket kärlek för sin mamma just nu. Robbe hr det nog inte alltför lätt med henne. Är nog inte så skoj att få reda på att man inte är vatten värd i jämförelse med mamma.

Har idag varit tillsammans med Dalia hela kvällen. Hon badade och jag la henne för natten. Det känns som om det inte är alltför främmande med en liten till snart iaf.... de luktar ju så underbart =)

RSS 2.0