ligg

Att träffas på tu man hand två vuxna människor.. Utan barn, utan kläder och massor av tid är ju bara så nice :) bara så ni vet så tycker jag det. :)

MassA skoj

Träffade min terapitant idag bara av en slump. Vi tog ett snabbt samtal om hur allting är. Å allting är ju väldigt bra just nu. Jag gillar att jobba med det jag gör just nu. Det krävs ingenting av mig förutom att jag städar. Jag behöver som inte fundera eller tänka på något. Inget ansvar alls :) bara att jag kommer dit jag ska. Har även kommit på att det är väldigt skönt att jobba med kroppen och inte med huvudet :) var ute i helgen. Helt oväntat och spontant. Hade väldigt trevligt. Hände massor av saker och ingenting :) myser massor iaf. Tänk vad fort allting vänder :)

Firande

Ligger i ett stort rum med många av mina närmaste vänner. Alla sover och jag ligger vaken. Mest i väntan på att få åka hem. Jag har haft så skoj. Skrattat massor! Är väldigt glad att jag åkte hit ändå. Har haft två jobbiga veckor med mycket stress i kroppen, kanske en del på grund av den här festen. Allt gick såklart superbra och jag hade ingenting att oroa mig för som vanligt. Men jag kan inte styra det när stressen slår på... Nu vill jag åka hem. Kul har det varit men inget är bättre än att åka hem.

Stort grattis på födelsedagen Lina!!!!!

värme

Saga kom över till mig i natt. Vi flyttar alltid till madrassen då. Vaknade vid halv åtta och Saga öppnar ögonen ich det första hon säger är: Jag älskar dig mamma, mest i hela världen. <3 Kan man vakna på ett bättre sätt. Nu lämna på förskolan och sen jobb :)

Njuter av soffan

Jobbar åt min mobror den här veckan. Tycker faktiskt att det är galet skoj att jobba lite med något som inte kräver alltför mycket tanke. Sen kommer jag hem väldigt tidigt med. Idag hinner jag städa och plocka undan, kanske tom dammsuga innan jag måste hämta Saga från förskolan. Har förresten varit väldigt duktig idag. Jag har ringt massor med måstesamtal, jobbat och nu ska jag städa lite. Det mesta av allt har jag gjort halvliggandes i soffan. Det är ju verkligen det bästa av allt =)

Själv

Känns så skönt att vara själv hemma. Det lugnar en stressad kropp. Vad har jag att stressa för egentligen??

Stress

Om jag orkade skulle jag förklara men det känns som att det räcker med att säga att det är inte alls bra just nu. Men jag kämpar på.

Stress

Om jag orkade skulle jag förklara men det känns som att det räcker med att säga att det är inte alls bra just nu. Men jag kämpar på.

Förskola

Imorgon är det dags för förskola Saga igen. Det blir bra. Själv är jag så trött efter den här helgen så jag ska sova väldigt tidigt ikväll!!

Fest i sthlm

Ska åka till sthlm imorgon och gå på födelsedagspartaj :) fina Monica fyller. Ska även träffa Erik ett par timmar. Blir nog en kalasdag tror jag :)

skolan

Nu är det bara att ta tag i det där arbetet!!!! Nu ska det påbörjas. I januari är jag förhoppningsvis en färdig skolledare!! :)

att träna

Är grymt skoj!!!

Lugnare

Känner mig faktiskt redan lugnare. är så glad för de redskap jag fått med mig under året som passerat. :) skönt. 

ojoj

Försöker klara upp lite saker. Egentligen bara roliga saker men ändå. Har lite för mycket inbokat igen. Typ varje helg framöver. Jag har två mornar vaknat vid fem och igår hade jag så ont i huvudet så jag kräktes.Hade jag bara haft det roliga hade det ju inte varit några problem men sen är det en del andra saker som stressar med. Vill bara få saker igång nu så jag inte behöver fundera så mycket. Är ändå glad att kroppen varnar. Lättare att ordna till allting då.

Vår nya lilla familjemedlem <3

När Saga somnat smög lilla Lilly ut från vårt sovrum. Där har hon tillbringat hela sin första dag hos oss. Var väl lagom stort antar jag. Iaf så smög hon genom hallen in till sovande Saga och kröp ner intill henne. Saga kommer bli så glad när jag visar henne fotografierna imorgon. 
 
 

22.00

Klockan är tio och jag ligger i vår säng. Saga sover och Robbe duschar. Vi har haft en härlig semester. En vecka kvar sen börjar verkligheten för många. Jag ska ju med jobba men det blir så skön höst innehållande studier. Underbart att kunna styra allt lite som man behöver och vill. Styr sitt eget liv liksom :)

Hem efter kanonvecka

Har haft en supervecka. Semester är verkligen ordet. Nu är vi på väg hem. Ska bli skönt att sova i min egen säng igen. Åh imorgon hämtar vi vår nya lilla familjemedlem :)

RSS 2.0