Dalia!

Idag har jag blivit tillfrågad om jag vill bli gudmor till fina Dalia <3 Det ser jag som en ära och gör givetvis med glädje och stolthet!!

Finns mycket bra med =)

Har suttit här och läst mina senaste inlägg. Visst är det så att jag funderar mycket i skrift numera men allting är ju inte nattsvart heller =) Ibland är det bra om jag rycker upp mig och ser allt som är viktigt känner jag =)

misslyckande

Ibland känns det bara som att jag misslyckas med allting. Jag kämpar och kämpar och sedan kommer misslyckandet på en helt annan plats än det som jag trott att det ska hamna på. Känns så dumt och jag känner mig så dum.

Midsommar

Jag och Saga är hemma för klockan blev halv elva och hon kunde inte alls komma till ro.... min kropp blev irriterad och trött... så vi åkte hem. Väl hemma tog det henne max tio minuter att somna. Då vet vi det iaf. Ingen fara på taket... förutom det att jag hann bli riktigt trött, irriterad och less... Bra jobbat av mig...

Klen.... eller inte...

En stor del av mig är borta.... eller iaf annorlunda. Jag har alltid varit ganska stark och kunnat tagit det mesta jag fått sagt till mig på ett bra sätt. Kritik har jag kunnat ta på "rätt" sätt och lärt mig nya saker om detta varje dag. Jag har alltid kastat mig in i prickzonen för att utmana andra... men jag klarar inte det här nu.

Märker att jag blir så ledsen för minsta lilla, tar åt mig och blir uppriktigt sårad. Funderar även ganska mycket på vad människor kan tänkas mena, eller om jag sagt saker fel så jag eller någon annan far illa av det. Visst kanske inte det här helt till sin nackdel då jag tidigare kanske var för hård... men det är för mycket åt andra hållet nu. Jag blir så ledsen hela tiden. Tål inte kritik längre.. typ ingenting. Jag förväntar mig även ofta att människor menar något annat än de säger.. vilket jag absolut inte gjort tidigare. Har ständigt ångest och ont i mig.. som tusen nålar...

Jag har alltid ansett att man måste ta ansvar för sig själv och lär sig genom att stå upp för sig själv och sin åsikt.. men nu blir jag mest bara ledsen och orolig. Fan, vad drygt jag tycker att det här är...

Sjukskriven

Nu har snart en månad passerat och min sjukskrivning är över. Har funderat lite fram och tillbaka om de borde sjukskriva mig lite till. Hmm kanske... men jag valde att gå tillbaka till heltid två sista veckorna innan semestern. Vi har bara runt 5 barn på jobbet och jobbar inte heltid riktigt på jobbet. så det känns dumt att inte jobba heltid då schemana ändå är lite kortare =)

Iaf så har jag börjat på samtalsterapi... tror det är bra. Kände mig betydligt lättare och gladare efter att jag varit där. Jag och Robbe kommer även att gå tillsammans för att arbeta med allting. Jobbet är som det är. Gjorde ett inlägg för ett tag sen som jag valde att ta bort. Känns som om jag lär prata om mina känslor för allt istället för att skriva om dem. Jobbet är ändå jobbet... lämnar det känner jag.

Längtar så till att få lukta på lilla My. Ska prata med fina Case om helgen fungerar. Längtar efter att få träffa min nya lilla vän =) men givetvis hennes mamma med.

KRAMAR

Bröllop!

Det blev ett superfint bröllop och jag är så glad för mina vänners skull. Det var underbart att se deras glädje och kärlek till varandra <3 Stort grattis och varma kramar till er alla tre =)

Städa

JAg borde städa!!!! Men jag orkar och vill inte så då gör jag inte det!!!

Bästa i livet

Den här helgen har det varit möhippa på schemat.. blev så underbart lyckat. Bruden var jättenöjd och jag minns inte när jag skrattat såhär mycket senast. Helt galet. Bra gjort av alla som deltog.

Sen har min fina Case fått en lite tösafis. Jag är så underbart glad för hela familjens skull och blir så varm i hela kroppen när jag tänker på hur fantastisk tid de har framför sig. Bästa livet har att ge!!!!!

Samtigt är det lite jobbig för datumet när vår bebis skulle komma närmar sig. Att det kan komma över en såhär lite då och då var inget jag trodde men så är det. Jag ser inte fram mot dagen då rätt datum är. Tänk att det kan kännas så fortfarande... Nog om det..

Nästa helg blir en galet kul helg. Har nog aldrig varit på ett bröllop där jag själv känns så känslomässigt engagerad. Jag kommer nog att gråta en tår eller två. Iiiii ska bli så skoj. Har kommit på en galet bra present också =)

<3 <3 <3

Robert och jag hade ett samtal idag om mig och hur jag lever. Han menade att jag lever så mycket genom mina känslor och att allting styrs genom det. Ganska jobbigt för alla parter menar han. Vet att han har rätt i att jag gör så. antagligen därför jag är så galet mycket jag i allting hela tiden. Samtidigt vill jag ingenting annat... för det är den jag är... men visst kan det vara jobbigt att känna känslor i allt man gör.

Öppnade mig

Jag berättade på jobbet hur allting kändes idag. Tror det var bra men det känns ju lite i kroppen att man öppnat sig som jag gjorde. Fast det är lika bra att det sker så allting kan blir bra igen....

Har förutom det haft en tredagarsvecka som känns som 14 dagar. Nu är det snart helg och då ska en god vän firas. Det ska bli jättemysigt att få vara tillsammans med goa tjejer hela dagen. =)


Bröllopsshopping och kändisfotografering

Idag var jag och min lilla familj i Sala och shoppade kläder inför kommande bröllop. Robert fick fina kostymen att ha på sig och själv fick jag nässpray så jag klarar blommorna =)

Iaf så var vi i parken och lekte så kom det fram en fotograf för Sala Allehanda och bad att få knäppa kort på Saga när hon matade måsen med korv =) Visst sa vi =) Kändisar i SAla för en dag. Hoppas att det inte räknas in i mina få minuter i livet av kändisskap. =) Sala Allehanda here we come =)

Helt fantastiskt skönt idag.

Har varit ledig sen i onsdags klockan ett. Känns som om det är en hel evighet. Känner mig utvilad och redo, fast inte sugen, för arbetsdag imorgon. Det blir dock bara till 12 =) Iiii sen slutar jag. Det känns skönt det här med sjukskrivningen. Tror aldrig jag tänker börja jobba heltid igen. =)

BB och ensamhet...

Tittade precis på finalen i BB. Ganska roligt var det. Satt i min ensamhet hemma hos min mamma. Huset helt tomt förutom de två katterna som mös in tillsammans med mig. Det är väldigt sällan man får känna den typen av tystnad och det får en att börja fundera lite på saker.

Jag tänkte bland annat på den här helgen som passerat, min fina väns stundande bröllop och livet som jag önskar det. Funderade ganska länge på hur mitt liv har förändrats och vad det har gjort mig till för person. Känner mig trött av allt funderande så nu ska jag försöka hitta något att läsa som får bort alla tankar ett tag. Räcker för den här kvällen känner jag...

Helgen.

Helgen fortsätter i orningens tecken. Vet att jag ska ta det lite lugnt och så men jag blir så nöjd över att få hålla på lite. Skönt att kunna färdigställa någonting =)

Saga är helt tagen av S1s lilla bebis Meira. Så fort hon ser en barnvagn skriker hon Meira och idag när hon såg en bild på S1 så sa hon Meira mamma =) Jättekul.

Tror att jag ska gå och sova eller något. Imorgon ska jag ordna inför bröllopspresenter =)

Bäst av allt..

å det bästa av allt är att Saga gillar det lika mycket som jag. Tröttnar bara lite fortare. Gud vad glad jag är att jag får vara hemma ett par dagar =) Livet är bra idag!!

Maskrosjävlar!!

Robert kom ut till mig när jag bäst låg på knä och förbannade över de jävla maskrosorna och sa till mig... Vad kul att du har hittat något som du gillar att göra Satu =)

Å så är det faktiskt. Tycker att det är riktigt mysigt att gå där ute och strosa bland mina oplanterade rabatter, jordgubbar och framtida land. Jag njuter i fulla drag. Är helt övertygad om att det är precis det här jag behöver. Få hålla på bara med min lilla gård och göra allting klart. Sen är det bara att börja om igen. Galet bra terapi =)

Jag har iaf tagit upp kampen mot de jävla maskrosjävlarna på gården. De har börjat gett sig på mitt gräs och vill äta sig in i det allra heligaste =) Jävlar vad jag och gräset ska slåss mot dessa jävlar =)

Lite fest blir det ikväll. Ska bli kul att få dricka lite i värmen =)


Underbart

Jag kan sitta och titta på min SagaKorv hur länge som helst. Tänk att man kan älska någon så mycket? Det är helt galet vilken typ av kärlek man har till det lilla livet. Å, jag har även fått höra att man älskar mer hela tiden. Fattar inte hur det kan vara möjligt =)

Långledigt

Nu är jag ledig ända tills på onsdag. känns om om jag har halvt semester ju. Så skönt. sjukskriven på 25%. Tror jag tycker att det blir riktigt bra, fast jag har inte hunnit känna på det så mycket än ifs.

Saga har börjat prata massor nu. Hej pappa och nu även Hej mamma eller Saga gunga eller Mamma me. Jätteroligt att det har börjat släppa taget om språket. Då har hon mycket lättare att beskriva vad hon känner och blir inte alls lika arg som tidigare.

Nu ska jag ut och rensa gräsmattan från läskigt ogräs =) Död åt maskrosorna

RSS 2.0