Allt förändras.. och människor med

Jag har alltid varit med överallt och gillat att vara en del av det som händer... speciellt ibland mina vänner. Sedan jag fick barn har jag liksom hamnat utanför allting och känner mig inte helt nöjd med det. MAn ser och hör sina "gamla" vänner prata om de som de upplevt men även saker som de planerar att göra tillsammans.. .men ingen tänker liksom på att fråga mig längre. Har liksom fått uppleva det som andra beskrivit för mig förut. Den känslan att inte riktigt vara med. Känslan att inte riktigt höra ihop längre.

Egentligen vet jag att jag inte borde bry mig eller att jag skulle vilja ha det annorlunda men jag blir liksom ledsen ändå. Hade ju trott att de skulle vilja ha med mig ändå, fast jag har en liten... eller ifs tror inte att det har med henne att göra. De vill ju alla ha barn i framtiden men det känns nog fortfarande väldigt långt borta. Nej jag tror det handlar om att de inte förstår att man har ett liv fast lillan finns. Jag hade ju trott att det skulle accepteras långt mycket längre än vad jag gjort sedan jag fått barn. Har tom tappat några av mina tidigare allra bästa vänner. Känns så tråkigt men de vill liksom inte... eller de vill men jag ska vara som jag var innan Saga kom. Å det är jag verkligen inte. Eller jag vet inte varför de inte frågar mig längre.. kan inte minnas att jag sagt nej så många gånger men det kanske jag har. Kanske jag borde bjuda in mig själv men om man inte får frågan längre vill man ju heller inte vara med...

Det är med sorg i mig som jag sakta inser att vissa tider är förbi och vissa vänner inte är vänner längre. Men det är med glädje och värme jag tänker på allt jag fått och de människor jag har med mig idag.

Livet börjar om när man får barn och mitt liv har aldrig varit bättre men jag kan inte låta bli att sakna livet som varit ibland...

Dags att skriva igen

Den här veckan har varit händelserik =) Först blev jag inlåst av min käre vän i hennes lägenhet. Tur att man har andra vänner som kan lösa problemet åt en =) Iphone nästa vill jag lova med. Hade jag haft en sådan hade jag kunnat lösa en stor del av problemet själv med. Utan att ringa några dyra samtal till 118800.. hmmm snålove =)

Idag har jag varit med familjen och sjungit på dop. Det var lilla Ronjas dop. Gick faktiskt riktigt bra att sjunga idag. supertrevlig kyrka som hjälpte till med =)

Hade tänkt skriva jättelångt men det blev jättekort =)

Har tråkigt

JAg har tråkigt ikväll. Robbe har lånat tvspel från fina Cs man och det kommer att göra att jag får dela mitt slötittande med en tvspelstokig man. Jag skulle kunna fixa lite men det orkar jag inte. Jag skulle kanske kunna hälsa på S, M, R också men är för lat ikväll känner jag.

Äh jag får kanske bara ha tråkigt idag. Imorgon är ju en ny dag igen och vi ska på barnkalas =)

Jag är ganska dålig på att blogga numera =)

Egenligen kanske jag ska börja skriva lite mer här. Jag har ju lagt upp den här bloggen för att fundera lite kring hur livet lever. Mmm så ska det bli. Mer skrivande

Iaf har Saga fått sin fjärde tand och har yttrat sin första tvåordsmening. Skoja inte det värmde i hjärtat. Tappat nappen sa hon =) hon har sagt det vid flera tillfällen nu =) Det är så roligt med allt spännande som händer hela tiden.

Nu är det mycket framöver inom kalasbiten. Imorgon ska vi fira lilla Philippa och nästa helg ska både lilla Emma och Axel firas. Sen ska jag sjunga på dop med på lördag nästa vecka. Kanske borde öva lite på sången. Var ifs samma låt som jag sjöng på Julius dop så det borde gå bra =)

Annars händer det mest ingenting. =) Bara att våren börjar titta fram under snön =) Underbart!!!

Glömmer.............

Jag har börjat glömma igen. Har även börjat klia något galet på min kropp. Försöker att inte stressa eller att inte ha för många bollar i luften men min glömska blev ju helt galet knasig idag.

Se bara på två saker som hände idag. En fin kollega till mig ropade från sitt matbord om jag kunde komma med en mjölk från köket. Visst ropar jag och går snabbt iväg dit. Vad gör jag när jag kommer till köket? Jo jag glömmer helt bort att hämta mjölken och ser istället ett berg av disk och ser min möjlighet att diska bort den... sjukt ju. Vi pratar alltså om FEM ynka meter så glömde jag bort det. Ja ja de fick helt enkelt komma och hämta sin mjölk själva medans jag glatt stod och diskade.

Den andra saken som hände idag var när jag kom hem så berättade min fina Robert precis vad han tänkt med maten. En timme senare plockar jag fram det han förberett och står sedan helt handfallen med ingredienserna och vet inte alls vad han sagt. Minns liksom inte alls. Ja ja det ordnade sig det med men konstigt är det.

Nu ska jag hitta på något annat med maten istället. Kramar till er alla

Kliar

Vi har haft en människa här och kolla om vi har fukt eller liknande i vårt badrum men det var ingenting. Jag har väldigt svårt att tro att allt är som dte ska eftersom det kliar på min kropp här hemma. Fast ifs är jag ju allergisk mot det mesta så det räcker att jag blir förbannad så börjar det klia =) Ja ja det ska väl anses vara bra att allting var som det skulle men samtidigt kände jag att kontrollen var skitdålig. Verkar som om han varit in i ca 2minuter. Men men man får väl lita på de som ska kunna sånt här..

Känns som om mycket går fel idag. Inga samtal jag ringt eller ärenden jag ordnat har gått bra. Lika bra att bara lägga sig och sova så börjar man om på en ny kula imorgon. Är ändå ganska trött så det är nog bäst..

RSS 2.0