Pengar kvar på kontot =) Igen

Det jag skulle skriva om i föregående inlägg var att vi betalat alla våra räkningar och det finns pengar kvar på kontot. =) Ganska bra med pengar också. Underbart!!!!!

Pengar kvar på kontot =)

Jag har inte bloggat på evigheter. Har liksom inte fått varken tid eller lust att skriva något. Men nu är det dags iaf.

Det går väldigt bra här hemma med allt. Känns som om vi hittat en bra balans i familjen. Inte alls lika många bråk sedan vi bytte arbetsuppgifter. Vi både trivs bättre och förstår varandra bättre. Aaa en bra lösning för vår familj.

Men jag saknar stora delar av vad livet som mammaledig har att ge. Mest av allt tiden med SAga givetvis (fast den får jag ganska mycket av ändå för mitt schema är bra). Värre blir det ifs när hon börjar förskolan, då kommer man ju få en halv hjärtinfarkt varje gång man ska hem för att hon inte ska behöva vara på denna instans så länge. Måste fundera lite kring hösten och hur vi löser det. Blir nog antagligen en flytt hem i arbete men samtidigt så skulle jag vilja eller har iaf börjat fundera kring det där med en ytterliggare liten igen.. hmm vi får se. Vi är ju fler i den här familjen som ska känna som jag.

En annan sak jag saknar är tiden med mina vänner. Nu hinner jag inte alls med att träffa alla så mycket som jag skulle vilja. En ny liten stjärna har även hon kommit in i mitt liv och henne vill man ju träffa mycket än vad som blivit. Men jag hoppas på en ljusare tid där dagarna är lite längre. Då finns det mer tid igen =)

Stora kramar till er. Längtar massor till imorgon då mammor och bebisar kommer över hit =) åh vad kul det ska bli!!!!

Tillägg

Måste ju lägga till att jag även ser fram mot att träffa M´s mamma =) Ska nog lukta på henne med =)

<3 S1, S2, S3, R1, R2 och M1 <3

Vad har hänt egentligen? Inget särskilt känner jag.

Nu har jag snart jobbat tre veckor. Fattar inte hur fort tiden kan gå. Det känns som om det börjar bli lite ordning på jobbet =) haha men jag menar egentligen inte att ändra massa saker men det händer ju liksom ingenting så bäst att passa på att ändra lite till det bättre (enligt mig bör kanske tilläggas) =)

Trivs kalasbra med att jobba och den här veckan känner jag att jag både har haft bra ork men även bra tid hemma med. Har kommit hem tidigare ett par dagar och nästa vecka blir nog så även den. Skönt att komma hem lite tidigare så jag får mer tid med Saga. Att komma hem så sent som sex, som jag tyvärr gör varje tisdag, leder till att jag bara får ynka 45minuter med lillepluppi. Fast de dagarna börjar jag ju senare så då får vi lite tid på morgonen med ifs. Men tänk att livet ska vara så... man bygger upp sin familj för att sen lämna bort det finaste man har till andra att ta hand om. Nej jag ska tänka om. Robert får komma hem och vara hemmapappa. Han trivs bäst hemma och myser runt riktigt härligt här. Vi kanske skulle försöka få någon av oss vara hemma längre iaf.. Äh vi får se. Pengar måste man ju tydligen ha för att leva =) Men Saga är ju det viktigaste vi har!!

Okej och nu till framtidens planer.. jag ska jobba fram till juni... Tina och Carina det har blivit så att jag inte kommer hem i maj men sen är jag hemma hela sommaren =) Det blir kalasbra. Ska skriva lite uppsats i sommar med men det är framtidens problem. Det tar vi inte ikväll.

Nu ska jag duscha och lägga fram alla kläder och sen kanske krypa ner i sängen för att sova. Imorgon är en stor dag igen. Då ska jag få lukta på lilla M igen. Det har jag sett fram mot massor =)

Kramar på er alla

<3

Glad alla hjärtans dag alla fina vänner!!

Åh vad jag saknar..

Nu har det hänt. Jag har börjat längta hem till min lilla tjej, till mammaledigheten och till FRIHETEN! =) Alla som känner mig bra vet att jag älskar att vara aktiv, att jobba och överhuvudtaget när det händer saker. Men den här veckan är det lite för mycket borta och för lite hemma. Tur att det är helg snart.

Sen är några andra jag saknar med. Min fina lilla mammagrupp så egentligen i dagarna består mest av två mammor och jag. Tina, Carina och era små!!! Jag saknar att ligga på golvet och göra ingenting och bara prata om dumma saker hela dagarna!!!!! Snart ska vi göra det igen får vi hoppas.

Nu måste jag sova så jag orkar med föräldramötet imorgonkväll. Föräldrarna ska få ha sångsamling med mig och lilla gitarren. Det blir kul =)

Bad

Robbe gjorde iordning mitt och Sagas bad. Jag trodde han gjort precis som vanligt, dvs på med lite vatten, dit med lite jamas och badlakan men inte då =) När vi kom in till badet så var det tända ljus och sagas favoritskiva... skivan vi alltid lyssnar på ifs men ändå =) Det blev ett jättemysigt bad då tom saga låg stilla och mös till ljusen och ljudet. Sånt mys kan det vara mer av. =)

Förutom det är vi i husköpartaget igen. Vi har inget bestämt och inte bråttom men vi känner att det är dags att titta iaf. Vi trivs jättebra här men titta kan man alltid =)

Jobbat en vecka nu.

Nu har det snart passerat en vecka av mitt jobbande. Rätt skönt att komma igång igen faktiskt. Bäst av allt är att Saga fortfarande är hemma i tryggt förvar hos sin pappa. De verkar ha det riktigt bra tillsammans under dagarna. =) Men nu i slutet av veckan börjar saga reagera på att jag är borta under dagarna. Så fort jag kommer hem sitter hon som fastklistrad i min kropp. Går jag på toaletten, lämnar jag rummet eller bara närmar mig ytterdörren blir hon jätteledsen. Hon har svårt att somna när jag lägger henne för att jag inte ska lämna rummet. Mest ont i mammahjärtat gjorde det nog när hon trycker sig ner i min famn och håller i mig och somnar på mitt bröst. Visst var det jättemysigt att hon somnade på bröstet, precis som småbebisarna gör =), men samtidigt vet jag att hon bara vill vara nära mig för att jag inte finns lika nära som annars. Men allt detta ger sig,det vet jag. Men det gör ont iaf.

Jag trivs bra med att jobba och jobbet är riktigt skoj. Trivs med att göra något som jag kan bra och inte behöver fundera så mycket på. Men det är så skönt att det är fredag imorgon och jag slutar redan ett. Då ska vi till Nickis med C med familj =) Hoppas att T kommer också =) Ska bli jättekul!!!!!

RSS 2.0