Så vill jag leva mitt liv..

Tänk vad tiden går och allt jag varit med om det senaste året. Kan ju inte bli annat än sentimental och tacksam när jag tänker på det. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och vad som är viktigt för mig. Jag vet idag hur jag vill må och vilka redskap jag behöver ta till när det gungar i båten =) Jag har så mycket mer med mig idag och jag känner mig själv så mycket bättre. Nu ser jag framåt och ser fram mot en höst med studier. Ser fram mot att få gå i skolan väldigt mycket faktiskt.

Funderingar

Ligger vaken, varningstecken. Jag vaknar ofta tidigt på morgonen när jag har mycket att fundera på. Det har jag nu. 2 val. 2 stora val. Vet nog precis vad jag behöver göra men det är svårt. Valet är svårt men handlingen är svårare. Å nu pratar jag bara om min första fundering. Den andra är tyngre och svårare. Men att jag ligger här vaken verkar ju inte göra mig klokare..... bara tröttare. Har dock lärt mig mycket om mig själv under lång tid i terapi. Kan förstå och reflektera varför jag får den där klumpen i magen. Men handlingen är som sagt svårare......

Bröllop

Inte jag =) men jag får äran att vara med och planera min fina väns bröllop. Så kul att få vara en del av den här dagen. Har varit på lite planeringsdate idag. JAG fick massor med mig hem och jag hoppas att hon fick någonting hon med =) Du var lite mer säker på det här i bröllopsbransjen vännen =) Trevligt var det med lite fika och prat och barnlek också.

sova

Jag är trött igen. Försöker sova och vila så det går över fort.

RSS 2.0