Måndag.

Första dagen på veckan. Hmm det vet väl de flesta ifs =) Idag har jag unnat mig massor av saker. Först tog jag och använde mig av ett av mina presentkort och unnande mig en massage på hela 1 timme och 20 minuter. Kan man må  bättre???? Det var verkligen helt underbart. Ska unna mig massage oftare.

SEn var det gymnastik för Saga i Heby igen. Idag var det riktigt bra tycker jag och SAga tycker att det är skitkul. Är så glad att vi gör det tillsammans hon och jag. Hon är jätteglad och jag blir så glad av att se henne njuta. JAg rekommenderar er verkligen att gå dit. MAn får ju lite tid att prata med andra mammor och pappor med =) Liten bonus.

HAr tänkt mycket på våren men även inför hösten. Ser fram mot våren faktiskt och känner mig ganska stark ändå, trots en väldig dipp som varit precis. Vet vad jag borde göra och vet även lite vad jag har för möjligheter. Har iaf nu bestämt mig för att söka in på en utbildning i höst. Sen får vi se om det bli pluggande men söka ska jag iaf. =) Känns bra i mig när jag tänker på det.



En helt perfekt dag!!

Dagen började med ett samtal mitt i natten från mamma som berättade att Sanna fått en liten Felix. Det har efter alla omständigheter gått superbra och Sanna med familj mår bra. Längtar massor efter att få träffa den lilla. Ska bara bli helt frisk först.

Hade sovmorgon i morse då jag inte mått helt 100 sista dagarna. Tog sedan en långpromenad i det mysiga vintervädret. Blev förvånad själv över hur mysigt det faktiskt var att vara ute och promenera. Väldigt trevligt sällskap gjorde det lite lättare.

Väl hemma tog Saga och jag och gick ut och lekte i vintern. Jag är så glad över att snön har kommit. Det behöver inte bli så mycket mer än det här. Helt lagom att leka i och åka bob som Saga älskar.

När vi kom hem hade Robbe lagat finmiddag här hemma. Hade ett glas rött som stod och väntade och härlig mat upplagt. Riktigt smaskigt. Skönt att ha en man i mitt hem som är så duktig på att laga mat!!! Känner mig lyckligt lottad på många sätt.

Avslutningsvis tog jag och Saga ett bad i badkaret tillsammans. Ett perfekt slut på en perfekt dag. <3

Samtalsterapi

JAg trivs verkligen med min samtalsterapi. Det passar verkligen mig att gå där. Idag var ett bra tillfälle med. Kändes som om jag var massor av stenar lättare när jag åkte därifrån =)

Igår var vi hemma hos T och J. C och P var där med. Det är alltid lika roligt att se barnen leka och samtidigt få tid tillsammans med sina vänner. Är så glad och uppskattar verkligen våra träffar.

Idag har lilla A varit här efter förskolan. Saga och A lekte och jag hade några riktigt lugna timmar under eftermiddagen. Måste verkligen säga att det är lättare att ha två här en Saga själv. Vi får mycket bättre ro och hon är mer påhittig i lekarna. Behöver inte alls mig lika mycket som hon gör när det bara är hon och jag.

Ja just det. Igår var vi på barngympa i Heby. Eller egentligen var det ju ingen barngympa. Det var en stor gymnastiksal med lite saker framlagda. SEn var det bara att leka fritt. Var ju roligt för SAga men jag hade faktiskt förväntat mig mer. Men vi kommer absolut åka dit fler gånger ändå. Skönt för Saga att få springa av sig tillsammans med andra barn. Jättekul att få vara med henne och se henne leka med =) REkommenderar er att följa med med era små =)

För mycket... igen...

Åh vad jobbigt det är när kroppen verkligen säger ifrån. Nu tog jag i för mycket igen. Tyckte jag lärt mig men så lätt var det att släppa lite på bromsen. Jag körde alldeles för fort och kroppen berättade det tydligt för mig.

Saga har verkligen gjort det idag.

Saga har idag tagit ett steg fram i sin kissträning. Hon har sagt till på förskolan och de har tillsammans varit på toaletten där det kom bajs =) Detta har ju hänt hemma väldigt länge men det är skönt att även förskolan börjar få det att fungera. Hemma går hon i stort sett utan nu om inte vi är för trötta för att hålla koll på hennes signaler. Så ren trötthet har förlängt denna process lite =)

Iaf så är det ju så att ett steg fram kräver två steg bak. Så idag har Saga kissat ner bilstolen och bajsat i badkaret =) När jag gjorde rent stolen efter kissolyckan så passade hon på att släppa av en stor korv i badkaret. Dit jag ställt henne för att göra ren henne från stololyckan =)

I vilket fall som helst är hon supernöjd med sina resultat för dagen och det är ju det som är viktigast.

- MAMMA BAJS I BADET!!!! TITTA MAMMA BAJS!!!!


Tvättmaskinen går varm. Hoppas det hinner torka till imorgon!!!

Snö!!! Gubbe!!!

JAg ser nu varför vi har mer snö än vad andra har!!! Anders gubben, han skottar ner sin snö till oss!!! Så kan man ju inte göra ju. Ska skotta tillbaka den till honom!! Han tror inte att jag ser men jag sitter och tjuvkikar på honom!!

Så tufft idag.

Idag var första grupptillfället på väldigt länge. Det var skitjobbigt och det känns som om vi bara skrapade en bit på ytan. Känner mig ganska sänkt efter dagens möte. Ledsen, trött och arg och trycket över bröstet är där med besked.

2år

Sitter och tittar på Saga där hon gungar stående i sin gungstol. Ett evigt tjatande om att det är farligt gör det bara väldigt mycket mer spännande. Tänk att hon är två år imorgon. Två år av kärlek. Två bästa åren i mitt liv. <3 Att ha saga har givit mig så mycket mer i livet och lärt mig så mycket. Inte främst vad som egentligen är viktigt i livet.

Mamma älskar dig Saga!!!

Upp som en sol...

Det går verkligen upp och ner livet. Varje dag kan kännas så olika. Det känns som om bägaren hela tiden är på gränsen och det krävs så lite extra för att den ska rinna över.

Fredag imorgon

Idag har varit en bra dag. Började med att jag fick sova till halv tio. Hade nog kunnat sova lite till men Robert hade tydligen bestämt att vi skulle åka och storhandla så det var bara att resa på sig. =)

Vi åkte till Sala, jag och Saga lekte i lekparken och Robert handade. Så skönt att bara vara när sysslorna ordnar sig ändå =) 

Har funderat mycket på min blogg och allting som jag läste igår. Vet så mycket mer om mig själv idag och när jag läser bloggen förstår jag så mycket om vad jag funderade kring. Saker som jag absolut inte förstod när jag skrev dem. Rätt skönt att se att man har fått lite bättre rätsida på sig själv och min omgivning. Jag är väldigt tacksam för att kunnat vara sjukskriven så länge som jag varit. Det har varit riktigt bra och väldigt välbehövligt. Nu börjar arbetslivet närma sig igen och måndag är min första dag tillbaka på jobbet. Känns riktigt bra och jag ser fram mot att komma in i en mer tydlig vardag än den jag/vi har nu. Jag känner mig mer redo och vet vad jag orkar. Mest av allt ser jag tydligt signalerna om jag inte gör det och vet vad jag ska göra för att få det att fungera. Självklart kommer det att bli jobbigt första tiden men jag ser absolut ljuset i tunneln och ser fram mot våren och 2012


Så länge sen..

Har haft ett långt samtal med S1 och det känns bra =) Skönt att få prata länge och ibland behövs det verkligen.

Detta samtal fick mig att läsa igenom min blogg. Det var både glada och ledsna stunder som beskrevs i bloggen. Var faktiskt lite jobbigt att läsa om vilka funderingarna jag hade.

Väldigt länge sedan är det som allt det här började iaf. Jag har så mycket som jag behöver anpassa mig efter.. saker i mig själv. Allting har förändrats och även jag och allt kring mig började för så länge sen.

Möblering

Nu har vi gjort om här hemma. Vårt kontor är numera ett andra vardagsrum/gästrum/kontor/förvaring. Vet inte hur man kan få in så mycket i det lilla rummet. Ganska bra blev det iaf.

Men något väldigt förvånandsvärt är att jag har börjat ta in färger i mitt hem =) Vardagsrummet, som nu är fri från jul, får fortsätta kombineras i rött. Det lilla vardagsrummet har lila som sin färg och köket och nu bytt till grönt =) Var och köpte nya gardiner idag. Ska sätta upp dem här om en stund. Hoppas att det blir klart idag och att det blir bra =)

Nyårslöften

Brukar inte lägga något nyårslöfte faktiskt men har det här året lovat mig själv att nästa år ska bli bättre än det 2011. Iaf den delen som jag kan råda över =)

GOTT NYTT ÅR!!!!

RSS 2.0