Lyckligt lottad

Jag är så glad att ha allt jag har. Har fått uppleva så mycket och har så många fantastiska människor runt mig. Tack för att ni finns allihopa och tack för vad just du är du! Utan er skulle livet vara ganska tråkigt faktiskt. Gott nytt år allihopa!!

sjuka

God jul alla mina vänner. Väldigt skönt att vara lediga men tyvärr här vi varit sjuka hela ledigheten. Precis som det brukar vara. Hoppas vi hinner bli friska till jobbet börjar igen. :)

Grattis

Stort grattis till min fina vän som.fått nytt jobb. Å stort grattis till mig som fått förlängt på mitt. Med löneförhöjning med. :) båda två.

spytt

Fy fan vad jag har spytt under denna graviditet. Det har varit sjukt drygt och jobbig men nu ser jag att det finns ett liv utanför soffan och toalettringen. Ganska mycket trevligare faktiskt. Men jag hälsar på min trogne följeslagare då och då fortfarande. Inte lika ofta nu bara. Är i vecka 16 nu. Tiden har ju såhär i efterhand gått väldigt fort. Var ju snart fem veckor sedan jag fick dropp och mediciner. Medicinerna äter jag fortfarande. Behöver förhoppningsvis inte dem så länge.till men.de har förvarnat mig att det kanske blir graviditeten igenom. Det enda jag ber om nu är lite mer energi. Somnade vid åtta idag.... Vaknade nu vad 12. Robbe snarkar så huset skakar och jag vill göra mos av honom. Synd att han är så stark. :)

RSS 2.0