Fotboll

Är ju så sjukt kul. Var faktiskt med idag. Väldigt försiktigt. Spelade på en position där jag kunde röra mig lagom mycket och ändå göra rätt liksom :)

Sexparty

Hade ett sexparty igår med väldigt dålig försäljning på. Jävligt synd men jag fick med mig massor av träning till bästa helg då jag har ett stort party i v-ås. Så det var en bra kväll igår iaf. :)

armband

Har åter dessa spyarmband på mig och jag tycker faktiskt att de fungerar.

klagar...

absolut inte!!! ;)

Som bakis..

Det här är ju som en helvetes bakfylla som inte ger med sig. Jag gör absolut ingenting på dagarna av det jag borde. Men idag ska jag hämta saga och åka till badhuset!

JAG VANN!!

Helt sjukt men jag gick vidare från denna final till nästa. Jävulst kul!! Men det allra bästa var att komma hem och släppa ut alla nervösgaser min mage har skapat sig under kvällen. Skiter sjukt illa. Tur att robbe redan sover. Annars hade jag nog fått skäll :) hahaha

Skolan går...

Riktigt trögt nu för jag är så trött. Men snart så!!

underbar dag

Idag har jag varit och träffat gamla barndomsvänner. satt hela fm och bara pratade och pratade. Det var så fantastiskt!! 

Nytt jobb

Har skrivit på för ett nytt jobb. Vet att det kommer bli skoj men jag kan ändå inte låta bli att oroa mig lite. Det känns väldigt ostrukturerat allting. Är ju säker på att det blir bra när jag väl börjar men jag blir så trött på min oro. Oron gör att jag inte kan fokusera på.det jag borde göra. Detta ska jag ju inte fundera på förrän den dagen jag börjar. Absolut inte nu.Det är ju inte mitt fel att deras info är knapphändig. Tänkte att om jag skriver in det här så släpper det lite :)

söndag

Ligger här framför tvn och slötittar lite tv.Imorgon är det måndag igen och veckan börjar igen. Lär verkligen ta tag i studierna den här.veckan. Har första intervjun nästa vecka. Intervjun ska fixas och bakrunden ska skrivas den här veckan. Lär verkligen sköta min planering ordentligt. Inte massa annat!!!!

Vackrast i världen

Tänk att en liten person, knappa metern hög kan driva en till vansinne och samtidigt i nästa stund ta fram så mycket kärlek. Klockan fyra på morgonen när man inte är alltför p igg attstiga upp för att ta hand om de nattliga bestyren som kan bli med ett barn. Lilla Saga som inte sett sin mamma på ett par timmar lutar sig fram, kramar mig och viskar: Mamma jag har saknat dig när du var i skolan. Då gör det liksom ingenting att jag gått upp mitt i natten igen.

Studier

Sitter hemma hos min mamma och försöker plugga. Det går lite halvsegt idag faktiskt men imorgon är det skola hela eftermiddagen och kvällen så då blir jag ju tvungen att ta tag i det igen. Fick några dagars vila.. kanske behövde det eller så var jag bara jävligt lat. Nu ska jag iaf återgå och börja läsa examensarbetet som jag hittat på nätet. Läsa läsa läsa... trött tröttare tröttast =)

<3

Så gör vi ett nytt försök då. Många glada känslor just nu. Men väldigt försiktigt..

Karaoke

Jag har varit ute på lite galej idag. Det var skoj. Var chaufför men vad gör det. Jag har väldigt skoj ändå. Iaf så ville mina finska släktingar gå på karaokebar och jag tycker ju sång är kul så jag hängde på. Tog mig en liten sång och blev då tillfrågad om jag ville sjunga i deras månadsfinal. Superskoj ju :) så nu om två veckor ska jag sjunga final :) haha väldigt kul ju. Lär ju komma och titta allihopa!! Kramar

Sömn

Åh tänk vad bra jag sov i natt :)

Bra jobbkväll

Har haft lite irritation på mig själv att jag inte ägnat mig åt mitt nya jobb så jag la en kväll till detta. Ringde ett par samtal så var sex party inbokat. Så kul. Har ett par till på g också. Det är så himla skoj och när man kan umgås med roliga människor och samtidigt sälja. sådet kan det inte bli annat än kul. :)

söndag

Den här veckan är det sjukt viktigt att jag har ordentligt med fokuspå uppgiften.. Skoluppgiften. Fy fan vad jag ska plugga den här veckan. Undrar om jag övertalar mig....

Har blivit partysugen.

Tänk att jag varit ute i 4 helger i rad ochändå tycker att det skulle vara sjukt kul att gå ut ikväll igen. Men det blir en skön hemmakväll vilket också självklart är supergött :)

Ljudband

Idag kom jag och saga iväg precis den tid vi skulle på morgonen. Men jag är lite trött i huvudet. Tar det lugnt på förmiddagen idag och ägnar studierna åt eftermiddagen. Nästa vecka är det verkligen viktuigt att jag sköter skrivandet. Har iaf kommit igång ganska bra. Sen är det dags att ta tag i lite sexpartyn nu :) det är ju så roligt.
 
 
ligger och lyssnar på ljudband istället....
 

Halsbränna

Jag har halsbrännan från helvetet. Den förstör allt från nattsömn till matlust. Hoppas jag blir av med skiten snart.

RSS 2.0