Frossa

Skit vad jag fryser och frossar. Vill inte bli sjuk!!

hemma igen

Vi är hemma igen från kalasandet. :) det var mysigt att komma ut lite. Promenerade både dit och hem och kalaset var alldeles lagom. Supertrevligt.

Sover

Klockan är kvart i nio och saga sover. Jag har nog sovit klart för natten :) det är inte ofta man får två nätter i rad med ordentlig sömn. Idag har jag lite saker att fixa till veckan. Men som vanligt minns jag inte riktigt vad det är :) ska nog skriva en liten lista :) brorsan och hans familj kommer hit idag. Vi ska gå och fira Felix som fyller ett år. Stor dag i mammahjärtat.vet att Sanna tycker att den här dagen är stor. Det förstår jag verkligen. Annars måste jag säga attjag tycker födelsedagskalas är överskattat. Med risk att irritera många när jag skriver detta. Jag tycker ofta att drt blir så mycket met än vad barnet klarar av att ta in. Å det är ju trots allt barnets dag. Jag utgår ju från mitt barn och hon är ju lite försiktig när det blir för mycket folk. Så lagom är bäst tycker jag. :)

sovmorgon

Kvart i nio!!!! Sjukt skönt. Hon har ingen feber och är jättepigg. Underbart. Har heller inte legat vaken ich funderat under natten. Vaknade glad och inte fundersam på saker som måste ordnas. Det är inte så dumt vill jag lova. :)

Fredag

Fan vad skönt att det är fredag igen imorgon. Ska sova nu så det blir det lite fortare!!

sjuk igen..

Fattar inte men hon är sjuk igen. Feber. Hon vaknade i morse med över 39 grader. Hatar dessa jävliga sjukdomar!!!

Kul!

Även fast ledighet är det bästa så är det ju väldigt skoj att jobba. Känner mig mycket mer lugn och tillfreds efter en dag på jobbet. :) nu blir det en del förändringar igen på jobbet. Lite drygt, för jag blir ganska drabbad men det är ju för en så kort tid iaf. Så det får helt enkelt fungera.

Helger

....är alldeles för korta! 

skridskor

Familjen håller på att förbereda sig för skridskopremiär.

Fredag

Så skönt att vara tillbaka på jobbet idag. Vi har varit sjuka alltför länge den här gången. Det var riktigt skoj att jobba och jag måste säga att det sakta men säkert börjar hända saker på jobbet. Städningen går framåt :)

Envis

Saga är i en period med väldig envishet. Hon gör precis som hon själv vill. Vi diskuterar om allt!

3år

Idag, mer exakt om 1,5 timme, blir den lilla människa jag älskar så högt 3 år. Det har gått tre år sedan vårt liv förgylldes av den vackraste lilla babyn. Tänk att ett barn kan ta fram så mycket känslor i en. Det är en villkorslöst kärlek som aldrig verkar sluta växa. Hon är absolut det bästa som hänt mig och oss. Mamma älskar dig Saga <3

vattkoppor

Lillekorven har vattkoppor. Tror har ganska lindrigt ändå men vi börjar alla bli väldigt trötta på att vara sjuka. Speciellt saga. Hon är arg och uttråkad och det är ju flera dagar kvar innan vi blir friska och vardagen kan börja igen. Imorgon är även en speciell dag som vi nästan helt skjuter på. Saga fyller tre år imorgon <3 helt galet att hon är tre år redan. Vi ska ha lite kalas på lördag men jag och saga ska åka till Sala idag och köpa present till henne. :)

RSS 2.0