Tur...

Tur att man är gravid för då får man gråta hur mycket man vill... det får man ändå men nu är det ingen som undrar =)

24/12 - 2010

Iiii idag är det julafton.

Sitter här med tårarna rinnande ner för mina kinder.. jag tänker tillbaka på året som gått och vad det gett mig. Jag har fått den finaste av gåvor att bevara för resten av mitt liv. Glädjen hon har gett och kärleken är obeskrivlig.

Men det finns mycket mer att vara tacksam över....

- Jag har flyttat till Morgongåva - ett val jag aldrig kommer ångra.
- Jag är gravid igen - Ett tuff liten gåva och framtid väntar med mycket kärlek, stress och glädje.
- En sambo jag älskar.
- Min familj mår bra och alla i min närvaro har fått vara friska. Bästa familjen! Tack för allt!!!
- Pengar så vi klarar oss bra. Är ändå en viktig del även fast man inte vill skriva om det =)
- Jag själv har utvecklats till en annan, kanske bättre, kanske sämre person

.... Men just nu värmer mest av allt alla de vänner jag har runt omkring mig, gamla som nya. Jag uppskattar allt ni gör för mig och jag ser fram mot framtiden tillsammans med er!!

God Jul!!!

Julafton!

Idag är det två dagar före julafton och jag har absolut ingenting julpyntat hemma. Har ju egentligen aldrig varit någonting för julen, utan har mest sett det som ett måste. Det måste jag ju ändra på till nästa år... eller iaf hitta något som jag tycker är skoj med julen. Kanske julpynt och nya julgardiner skulle vara det som fick en att lysa upp lite i vintermörkret. Ska iaf försöka tro det =) så imorgon, dagen innan julafton, ska jag iväg och handla julpynt!! =) haha ganska roligt är det men jag vill ju att min familj ska ha det bästa och krävs det då lite krams så gör det =)

Nu går hon på riktigt =)

Nu är det full fart här hemma. Saga vandrar fram och tillbaka mellan våra rum och oron i kroppen är enorm =) men hon är jätteduktig. Nu finns det egentligen inga hinder för hur långt hon kan gå här hemma om hon bara tar det lugnt. Hon har en tendens att skynda sig lite i slutet och då kommer hon inte fram =)

Man kan ju bara vara liiite stoltare =)

Jävla snöfängelse!!

Tänk att man förr tittade ut i det fina vinterlandskapet och njöt av varje flinga som föll. Gör nog det egentligen nu med men vi är ju fast i ett snöfängelse. Snön hindrar oss från att ta oss ut. Ska baxa på Saga overallen nu iaf och ta ut henne så vi kan skotta undan lite och får lite luft. Tror Saga har varit utanför dessa fyra väggar endast ett fåtal timmar under hela veckan. Inte konstigt att hon är gnällig och sur. Det skulle jag med vara när det roligaste man kan tänkas hitta på är att lyfta toalettlocket upp och ner. Å då kommer även dumma mamma rusande och stänger igen det. Men jag tänker liksom på hennes bästa. Vill inte ha varken henne eller mina schampoflaskor liggandes i toaletten. Men nog är det synd om både henne och mig....

Saga går

Nu går hon =) Det är fortfarande väldigt vingligt och hon slår si hela tiden =) men hon kämpar på och för varje dag som går blir det bättre och bättre. Hon vill dock att vi ska stötta upp henne genom att sitta på golvet. Det blir mycket sittande på golvet just nu =)

På hennes 11 månadersdag tittade första tanden upp =) äntligen skulle jag vilja säga. Man började nästan bli lite oroligt att det inte fanns några tänder där under =)

Förutom Saga så är jag gravid tio fulla veckor nu och är väldigt trött. Men illamåendet har börjat släppa lite och jag är inte riktigt lika beroende av kakor hela tiden =) jätteskönt.

Nu är Saga galet arg på mig så nu lär jag slua. Skriver mer sedan.

Inte alltid roligt

Idag har det inte varit så roligt att vara gravid. JAg har frossa hela tiden och magen vill inte äta mat... mackor går ganska bra ifs. Men jag fryser hela tiden och skulle bara vilja gå och lägga mig. Om jag går och lägger mig utan att ha fått i mig någonting blir morgondagen minst lika illa och då är jag ensam med Saga. Det går inte. Måste försöka få i mig lite middag... går kanske..

???

Hur fan lägger man in bilder???

Idag är jag skittrött!!

Igår kväll kom jag på mig själv ligga och sova på soffan redan vid ÅTTA! Tänkte att idag ska jag slå till ordentligt och gjorde iordning mig för sängen och gick och la mig. Tjatade lite på Robbe att han skulle följa med och sova lite men han satt lugnt kvar vid tvn och kikade någon timme till. Sista gången jag tittade till på klockan var strax efter nio, sen har jag sovit till tre när Saga vaknade. Vi somnade om tillsammans och sov till sex. Jag har dämed sovit runt 10timmar och är ändå fortfarande trött. Väntar på att hon vid tio ska somna om för dagsvilan. Då ska jag krypa ner under täcket och sova en timme till =) Underbart att det ändå finns möjlighet för detta numera!!!

Längtar så tills det här första veckorna av graviditeten passerar. Jag trivs inte med att vara trött, illamående och oberäknelig. Snart så, hoppas jag, börjar jag må riktigt bra igen.

=)

Idag tog Saga sitt första steg. Hon gjorde det vid två tillfällen och lyser som en sol. Men om man försöker flirta med henne att försöka igen så kastar hon sig bara handfallen framåt ner i knät på en =) Skönt att hon litar på att man fångar upp henne.. men ett litet fotsteg hade ju tagit henne lite närmare =)

Hon vill inget annat än att öva på att gå heller. Blir så arg om man inte går med henne i handen runt runt här hemma. Åh det är såååå tråkigt efter en liten stund =)

RSS 2.0