<3

Är lite extra ledig från jobbet idag. Riktigt skönt att få en extra dag såhär i början på veckan. Var ute i lördags. Alltid lika kul att träffa sina vänner men jag är glad att det inte är så ofta jag går ut. Mn blir lite trött av det efteråt känner jag. =)

Men jag tycker så galet mycket om mina vänner. <3

Lite stöld =)

BESEGRA ODDSEN

Även när jag är sjuk finns det mycket som är friskt. När jag har ont är det inte överallt. När jag har motgångar gäller det bara det området, mycket annat fungerar mer än bra. Res dig upp, skaka bort dammet från axlarna och gå vidare.

Jag förstorar inte upp mina problem, jag ser dem som tillfälliga gupp i vägen. Jag ser dem för vad de är, men inte mer än så. Väx med uppgiften.

Jag vill lyfta upp, inte bryta ned. Jag vill skapa, inte förstöra. Tro, inte tvivla. Det är upp till mig. Var en ledare.

Även i mörkrets dal finns en strimma ljus. Det finns alltid något hål i molnen. Det finns något läkande i varje tår. Var den klippa andra kan luta sig mot.

När det är natt gäller det att tänka dag. Kom igen nu, jag klarar det här, likaväl som jag klarat tuffa perioder tidigare i livet. Vik inte undan med blicken, håll kvar.

Jag kan spela fel, men jag fortsätter spela. Jag kan halka och slå mig, men jag sätter på broddar, reser mig upp och fortsätter. Jag kan missa öppet mål, men jag rycker på axlarna och fortsätter. En dag ska hela publiken resa sig. Stå aldrig still.

Publiken kan bua, men låt dem ropa för jag lyssnar inte. Jag lär mig, men ältar inte. Släpp aldrig in dom.

Jag är min egen lyckas smed. Ju högre insatser, ju mer växer jag. Det finns ett pris att betala för allt här i livet och jag är beredd att betala det. Oavsett vad som händer kommer jag att klara av det. Smärta är bara tillfälligt. Låt det regna.

Det kan hända så mycket konstigt, som man inte förstår. Oddsen är emot mig. Jag gillar det, läget är utmärkt.

Tärningen är kastad. Ta striden, välkomna den.

//Olof Röhlander
Licensierad mental tränare - Årets Talare 2011

FAN.....

vad bra vi börjar ha det nu =)

Det känns bara så bra allting. Nu är det tre veckor kvar av att jag bara jobbar måndag, onsdag och fredag. så vill ni hänga med mig och Saga så passa på nu sista veckorna =) Vi hänger gärna. Kramar

Renovering

Nu har jag jobbat ett par veckor och det går verkligen jättebra. Skulle vilja jobba förmiddagar resten av mitt liv om det gav mig bra lön, bra pension och ett bra liv =) Men det får jag inte. Så tyvärr måste jag börja jobba lite mer nu. Jag trivs iaf väldigt bra med att ha kommit igång igen.

Vi har renoverat hemma i hallen och i Sagas rum. Det blev riktigt fint måste jag säga. Känns som om vi börjar få ihop en bättre helhet i vårt hem. Nu tror jag inte att det blir några fler renoveringar här i detta hem utan att vi satsar på nästa boende. Om det någongång blir ett sådan =)

Under eftermiddagen idag ska jag och Saga ut på långpromenad med medtagen fika =) Det ser jag fram mot. Robert får vara hemma och laga mat.

JAg har blivit väldigt slö med att blogga. Mest för att det tar sådan tid att göra det från telefonen och jag är mest aktiv på telefonen numera. Tänk vad fort jag lärde mig att gilla den telefonen =)

KRAMAR till er alla iaf.

Förresten så längtar jag efter er. Snart måste vi ses!!!!

Första tanken efter arbete.

Måste säga att det går riktigt bra att jobba hittills. 9 av 10 punkter som jag var orolig för innan känns riktigt bra. Men vi har förlängt tiden som jag jobbar halvtid. JAg har fått möjligheten att få forsätta 10veckor till i min grupp och det erbjudandet har jag givetvis tackat jag till. Väntar bara på att få höra att försäkringskassan godkänner det. Vilket jag absolut inte är säker på att de gör. Men jag hoppas, behöver och vill verkligen forstätta under hela våren med. Fantastikt möjlighet om försäkringskassan går med på det vill säga. Är så trött på att bli tvungen att bråka med dem om saker som jag inte borde behöva. Irriterar mig som fan!!! Träffar en hel del människor som blir sämre bara av den saken. Kanske något för dem som skriver lagarna att fundera kring. :/ Men så länge systemet gynnar de starka så är det så här....

Iaf så lär jag verkligen ta vara på stunderna som jag ska vila. Lärt mig det på en gång. Absolut inte pressa in en massa saker som inte behöver göras av mig och absolut inte på min sjukskrivna tid. Då ska jag vila och ängna mig åt mina behov såsom träning och vila på min favoritplats framför tvn.

Jag kan faktiskt inte alls idag förstå hur det kunde gå så långt som det gjorde. JAg är verkligen glad för att jag fått möjligheten att gå i samtalsterapi. Det är det bästa jag kunde gjort för min del och jag rekommenderar det till så många andra som faktsiskt borde fundera på "hur de vill leva sitt liv". Att ändra på yttre saker är så mycket lättare än att ändra det man har inuti sig själv. JAg är samma människa idag men med helt nya prioriteringar och värderingar. Jag gör inte saker på samma sätt längre men främst jag tycker heller inte att det ska göras på det sättet. Jag så gärna skulle vilja få människor att förstå att det finns ett lugnare, tryggare och mer välmående sätt att göra saker. Jag var fan-bärare för att alltid driva saken framåt, att det alltid finns mer att få ut av varje situation och händelse. Räckte med att jag skulle till stan så var det ju lika bra att pressa in alla ärenden på en gång. Men på bekostnad av vad????? och inte minst vem????

Jag känner mig så mycket bättre idag och det är med glädje jag ser framåt men samtidigt med sorg som jag ser bakåt. Jag är så glad för mitt liv och vem jag är. Börjar bygga upp mig själv igen. Ett steg i taget, en dag i taget.


Blogga

Orkar faktiskt inte göra det just nu.. Har liksom ingenting att skriva om känns det som. Återkommer om ett par dagar. Eller kanske imorgon... eller jag vet inte =) När jag får tid, lust och ork. =)

RSS 2.0