Feber

Lilla Saga har feber. Inte vidare högt så hon orkar vara uppe ändå. Iaf ändå tills energin helt plötsligt bara faller. Det har varit som att vända på en hand. <3 Från en helg med mycket bokat till en superlugn helg. Vi hade sett fram mot helgen men det är inte ofta jag tittar film på lördagseftermiddagen. Om det inte är typ mamma Mu vill säga :)

<3 älskar henne så


Fest

Hade skitkul men fy fan vilken bakfylla.

Frisör

Jag har klippt saga på lillstrumpa Jennie :) de är snabba och bra tycker jag. :)

mår bra

Tänk ändå vad mysigt det är när saga sover och robbe är på träning. Det är helt tyst och lugnt och jag ligger ensam i soffan och tittar tv. Rätt mysigt är det ändå.

Härligt eftermiddag i Sala

Idag har jag och Saga tillbringat dagen i Sala. Saga klippte sig, vi var och fikade och lekte i lekparken. Det har varit en helt underbar eftermiddag men jag är glad att mamma är här nu för jag är så trött. Kliar i ögonen gör det med. =/ Anledningen för att vi var i Sala var att bilen skulle in på verkstaden och göra av med våra pengar. Det blev faktiskt billigare än vi räknat med. Billigt är ifs väldigt relativt när man pratar om bilrepareringar. =)

Framtiden

Har funderat mycket på framtiden den här kvällen. Har fattat beslut för vår framtid som (tillsammans med r) som är det bästa för mig och familjen. Men att lämna en trygghet är ju både oroande men samtidigt spännande.

Löpträning och lunch

Imorgon är der dags för löpträning igen. Det är så skönt när det är över men jävulsk jobbigt under tiden. Men det bästa av allt är den känslan när man märker att kroppen orkar och mår så mycket bättre hela tiden...på alla plan. Efter träningen ska jag luncha med fotbollslaget. Lilla saga ska med också. Trivs så bra i det här laget.

rädd och orolig

Trots att jag mår bra just nu har en rädsla krupit på mig. Eller den har nog funnits hela tiden men mer nu. Är så rädd och orolig för att bli riktigt dålig igen. Kanske den rädslan får mig att hålla i bromsen ifs. Men rädd och orolig är jag.

Fotboll

Jag älskar fotboll och fotbollsträningar. Det är så kul att ingå i ett lag igen :)

utan blöja.

Som vi har kämpat och övat men nu äntligen kan hon och känner hon. Inga krav ställda alls men det är så skönt att hon kan vara utan. vi kommer fortsätta ha blöja på natten, även fast hon sista nätterna haft helt torr blöja på morgonen. Hon kommer även få ha blöja på de tillfällen när vi inte tycker hon ska behöva fundera på att gå på toaletten. Men hon får självklart vara med och känna om hon vill ha blöja eller inte.

Träning :)

Var precis ute på lördagens löprunda :) först 15 vändor i kyrktrappan i heby. Robbe hade bilen i Sala och skulle plocka upp mig på vägen hem. Jag skulle springa mot gåvan längst molnebovägen för att inte bli kall i väntan på Robert. Jag sprang och sprang och varje gång det kom en bil bakom blev jag överlycklig för att få åka bil. Men det var aldrig vår bil. kom över 7km innan jag bestämde mig för att nu vill jag inte springa mer. Då gick jag istället. Strax innan gammelbo plockade de upp mig. Jag är rätt nöjd med min insats :) stolt :)

Egen tid

Har haft lite mycket att göra den här veckan. Länge sedan som jag har haft så många dagar 'lediga'. Har iaf fyllt dem med massor med saker som inte hunnits med. Inte bra. Jag ska som tidigare tjatats om ta det lugnt mellan varven. Iaf så har jag funderat mycket på det här med egen tid och vad det är för mig. Jag älskar mitt barn och min familj och sedan jag börjat ge mig själv mera tid har vår tid tillsammans blivit mer lugn och trygg. Färre bråk och mindre stress. Jag behöver vara ensam ibland och min träning har blivit en del av mig. Den har i sin tur lett till mer energi och bättre ork och lust för annat. Det är så lätt att få skuldkänslor för att man prioriterar sig själv då och då . Men jag ser verkligen vinsten för mig och min familj när jag gör det.

Arlanda nästa.

Jag önskar att det var jag som stöd med packade väskor i hallen för att åka till Arlanda... men näää jag har bara fått äran att köra. Skönt att gå upp vid sex hela veckan. :/

speciell dag

Idag hade saga sitt första utvecklingssamtal. Riktigt roligt att få höra lite hur de tänker på Sagas förskola. Fick även möjlighet att lätta mitt hjärta från en del saker som oroar mig. Det gick iaf väldigt bra för saga :) Den här dagen måste firas med bad på badhuset :)

lite besviken.

Brukar inte bli besviken på vänner. Försöker se det som att alla försöker och gör vad de kan. Men känner mig lite bortglömd och sårad. Är väl förhoppningsvis inte meningen.

RSS 2.0