Ser snö!

Är så glad att jag filmade Saga när hon såg och kände på snön men jag missade det bästa. Hon sprang till dockan och visade snön hon hade i handen och sa:

- Dockan, titta snö! Inte äta!! Nej inte äta!!

Första ljuset.

Tände precis första ljuset tillsammans med Saga. Vi dansade till julmusiken och sitter nu och fikar och njuter av ljuset och musik. Kan livet vara bättre än såhär. Kom på mig själv få både rysningar och tårar i ögonen.

Jag kommer få fira jul ordentligt i år. Det får mig att må så bra.

Ett år... Ett tidigt nyårstal =)

Ett år är ganska lång tid men ändå inte. Jag har den har kvällen, mitt bland ljusstakar, stjärnor och tomtar, börjat fundera på mitt år som passerat och vilka förändringar som blivit. Detta året är fullt av upplevelser. Ingen, minst jag, kan säga att jag inte haft ett händelserikt år.

Det har hänt så mycket och tiden går ibland för fort. Det har varit ett ganska hårt år med stora förändringar i mig själv. Det är stora delar av det här året som jag vill glömma, har glömt men givetvis också så mycket glädje och kärlek. Jag har fått uppleva två fantastiska bröllop, flera vänner och min bror har fått barn och alla i min närhet har fått vara friska. Min syster är gravid, en helt underbar 30årsfest och så många underbara möten med vänner har jag haft =) Men jag har även fått uppleva en stor sorg som jag kommer att bära med mig, någonstans i mig, i resten av mitt liv. En händelse som präglar mig mer än jag någonsin trott den skulle göra.
Störst av allt är att jag har fått uppleva mitt andra år som mamma och sambo. Ingenting går upp mot det. Ingenting betyder lika mycket. Har nog förstått det mer än någonsin det här året.

Det har nog varit det år som jag hittills har fått mest lärdom om mig själv på. Jag känner att jag är på god väg att bli en tryggare och en lugnare Satu. En person som trivs bra i lugnet och inte alltid är på väg, en person som älskar livet i familjen och hemma. Ett tydligt tecken på det är de röda julgardinerna jag precis satt upp. Det skulle ju aldrig hänt för ett år sedan. =)

Min familj och mina underbara vänner betyder så mycket för mig. Ett år som det här, ett år som gett några extra prövningar, visar så mycket hur mycket jag behöver er alla och vad ni gör för mig.

Jag är så tacksam för allt det här året gett för jag har blivit en så mycket bättre jag... eller är iaf på god väg =)

Check

Idag är verkligen en dag i listans tecken. Har egentligen inte så mycket att göra men det är sånt där skit man skjutit på i evigheter. Tur att jag inte tvättat på tio dagar så jag har någonting att göra liksom. Byta lakan, gå till banken, ringa fotografen osv osv. =)

Men ett streck på listan ger sådan skön tillfredställelse så det gör ingenting =) Har gjort tre streck snart men ska nog sova lite innan jag fortsätter =)

Bakfylla.. m.m.

Jag funderade mycket innan min fest hur det skulle bli för mig efteråt... om jag skulle vara trött eller hur det skulle kännas.

En bakfylla utan dess like fick jag först erfara och sedan en enorm trötthet. Jag känner mig som i början av min sjukskrivning. Skoja att energi kommer och går och att man ska vara försiktig med den engergin man har. Jag är helt slut. Förmår mig inte att ta mig ut ur mitt hem. Ångesten finns där och oron med. Känner panik och är paranoid. Blir orolig för allt jag glömt eller inte glömt och det kryper i kroppen på mig.

Ska bli så underbart skönt med samtalsterapi idag. Kanske jag förmår mig att träna men har jag hoppat över två träningar kan jag ju hoppa en till.

Men vilket som var festen värt allting men att erfara hur jag mår nu är en bra lärdom att ta med sig vidare.

TACK!

Hade en helt underbar fest och har så fina vänner!!! Snart när bakfyllan har lagt sig så kommer jag njuta av allt det underbara som hände på festen. Imorgon känns det som om det är dags!!!! =)

LÖRDAG!!!

Det ska bli så jävulst roligt på lördag!!!!

Ny lek

Saga har en ny lek som hon leker. Hon "tappar" dockan i golvet och tar sen upp den och frågar: Hur gick det? =) Ganska gulligt =) Sen kan hon även avsluta med: Var försiktig.

Så härligt att se henne leka nu. Hon skapar egna lekar och leker en bra stund utan att vi behöva vara deltagare. Närvarande och nära lär vi vara men hon pratar, sjunger och dansar i sin lek. Underbart att se den utvecklingen i henne.

Ätit så mycket skit.

JAg måste ju berömma mig själv för den träningstanten jag blivit. Det är så skönt att få träna och koppla bort allting annat en liten stund. MEN bastning till mig för allt skit jag äter. Tänk vad bra det hade varit om jag skött den delen med!

Förresten så är allting bättre igen =)

Ledsen

Jag har så mycket bra och så mycket att se fram mot men just nu känns allting rätt tungt. Jag är ledsen, arg, förvirrad och fundersam. Men det kommer nog bättre tider...

<3

skön dag

Varit i Uppsala och upplevt kaoset på stan. Det är verkligen svårt för mig att vara på stan sådana här dagar. Folk överallt och trängsel, lite syre och "alla ska fram först" mentalitet. Hade några ärenden, fick en ordnad - Saga fick trosor. Resten tar jag en lugnare dag i Sala i veckan. Kanske måndag. Saga och jag i Sala. Hmm en bra tanke =)

Måste ta tag i saker...

30år är jag nu och jag trivs rätt bra med det =)

Nu väntar jag på livets fest =)

Har lite saker som upptar mycket av min energi. Måste ta tag i det innan det tar över mer än det redan gjort.

RSS 2.0