Ödmjukhet och kärlek

Sitter här och lyssnar på låtar som är skriva och sjungna för barn. Är hemma och kommer att vara hemma väldigt länge till men saknaden efter barn och att få vara med barn blir ibland väldigt stor. De ger så mycket av sig själva, de bryr sig inte om gårdagen eller morgondagen utan vi är där och då tillsammans. Det kan jag sakna så mycket. Nu när jag lever i min lilla värld så är det väldigt lite som ger samma kärlek som man får från barnen. Uppskattningen, glädjen och skratten som barnen ger och möjligheten att få vara en del av deras vardag, uppväxt och utveckling.. Det saknar jag. Nu har jag lite tur för varje fredag har jag fått "låna" en extra prinsessa så jag får känna en del av allt det jag saknar. För när hon är här och jag får se dem tillsammans får jag samma känsla. <3 helt underbart och jag lever på den energin länge!

Varje dag blir lite lättare, visst kommer det riktigt tunga dagar men mer och mer känner jag ork och glädje för saker. Är så glad och ödmjuk inför mig själv och mina nära nu. På ett sätt jag aldrig varit tidigare. Tackar varje dag för att jag har min egen lilla familj, min släkt, min egen lilla tjej och att jag har så många underbara vänner. Utan dessa människor skulle det aldrig fungera!!

Trött...

Jag är hemma mest hela tiden och tycker ändå inte att jag hinner med någonting. Nu senaste tiden har jag inte hunnit med att sova tex. Men imorgon ska jag bara vara själv hela dagen, hemma hela dagen. Jag längtar massor till att sjunka ner i soffan men min stickning och sen sova bort hela eftermiddagen... för idag är jag väldigt trött. Tisdagar är väldigt jobbiga dagar...

De är här!!!

Ja det tog bara åtta månader eller något sådant men nu är de här och fixar Sagas vägg =) Värt ett inlägg tycker jag =)

Kalasande =)

JAg ser så galet mycket fram mot min 30årsfest. Blir som ett barn dagen före julafton och det är ju inte ens dagen innan festen ju =)

Hur ska det gå? Underbart att ha något att se fram mot så mycket. En kväll med alla sina vänner!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Inbjudan utskickad =)

Tänk att det kan vara så svårt men nu är det gjort iaf =)

Barnvakt.

Det är inte ofta vi ber om barnvakt tycker jga själv. Kanske är det men eftersom jag kan räkna gångerna jag och Robbe har varit någonstans tillsammans på en hand antar jag att vi inte är borta så ofta.

Iaf så är mamma mitt förstaval när det gäller barnvakteriet men jag känner ett visst motstånd att fråga henne. Hon hjälper mer än gärna till men samtidigt känner jag att det är jobbigt för henne och att hon blir väldigt trött.

Nu har vi ett par tillfällen framför oss som kräver barnvakt och jag har ingen att fråga egentligen. Så jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra. Klart att det ordnar sig men man vill ju inte att människor ska förbarma sig över henne utan faktiskt tycka att det är lite skoj också. Det kravet kanske man inte kan ställa ifs =)

Bada!!!!!

Idag har verkligen varit en helt fantastisk dag på många sätt.

Vi vaknade efter en bra natt hos Carin och My och for sedan hem för att få ett besök av gubben som ska fixa väggen. Han höll med om att det måste åtgärdas men han ville även åtgärda en del andra saker som han ansåg vara mer akut. Vi har varit i kontakt med föreningen om vårt badrum, då vi trott att det är fukt i det. Fukt var det inte men ventilationen är så dålig att det blivit fukt inne i badrummet och inte i väggen som vi tidigare trott. Gubben som var här skulle även han ta kontakt med förening och råda dem att åtgärda ventilationen i huset och då främst i badrummet. Skönt att få rätt efter så lång tid med att bråka med helvetesföreningen =)

Saga och jag har varit och badat i badhuset idag. Hon sken som en sol från början till slut. Jag hade nog en av de bästa stunderna jag någonsin upplevt tillsammans med henne idag. Vi var verkligen där tillsamman och hade ingen stress eller behov av att åka därifrån. Inga tider att passa eller måsten att göra. Tiden rusade iväg och vi var båda mer än nöjda när vi åkte hem. Kommer att leva på den stunden så länge. Känslan i kroppen att bara vara här och nu är inget jag upplever så ofta men nu =)

Dagen avslutas med tjejmys med vin hemma hos S1. Saga ska även hon få följa med och sova över hos Meira. Egentligen skulle hennes pappa haft Saga hemma men även han ska iväg på lite killgrejer ikväll =)


Ojojojojoj!

Som det ser ut nu kommer killen som ska kolla väggen imorgon. Hmm bara åtta månader sent. Men bättre sent än aldrig iaf =) Håller alla tummar för att han verkligen kommer!!!

Kläder till alla!!

Idag tog jag min lilla plånbok och gav mig mot Uppsala. Fina S1 skulle dit så vi åkte sällskap =) Landade på Gränby och shoppade loss riktigt ordentligt. Vanligtvis brukar jag tycka det är både svårt och jobbigt men idag mös jag riktigt. Var själv största delen av tiden med. Sen kom lilla M och S1 och lunchade med mig.

Kalasskön dag =) precis vad som behövdes idag!!!

Somnade på soffan.

Efter en lång och "utvecklande" dag så somnade jag tidigt på kvällen på soffan. Är riktigt slut idag. 

Imorgon är det Uppsala som gäller med S1 och Meira. Ska handla lite till familjen. Blir riktigt skoj.

Svårare idag...

Idag är en dag som säkert leder till något bra i framtiden. Har haft en bra men jobbig förmiddag där jag tvingats känna och uppleva saker som jag gärna och länge har undvikit. Men när tårarna är slut och med lite eftermiddagssömn så blir det nog bra till slut.


Gick fort..

Den har dagen passerade fort . Hade ju tänkt sova halva dagen men det blev mest pratande i telefonen. Fick en supertrevlig frukost med S1 med. Tack för den. =)

Nu ska jag laga köttfärslimpa för första gången i mitt liv.

Frukostdate..

Fina S1 och jag har båda ganska fullt i våra liv. Men vi har hittat det bästa sättet att umgås på. Frukostdate. Jag lämnar min underbara prinsessa på förskolan och sen far jag upp till S1 dricker en kopp te, får en macka och en supermys stund med min vän.

Imorgon är det dags igen. Vi håller även tummarna för en långpromenad i ett härligt höstväder.

Saga ska till förskolan imorgon igen som sagt. Första gången på länge. Det kommer att bli en tuff lämning men hon behöver det så mycket. Hon har längtat tillbaka och jag vet att hon har det så bra där. Samtidigt blir det väldigt tomt. Jag har ju tom svårt att vänja mig vid att hon ska sova i egen säng igen. Har haft henne mot min kropp så länge igen nu. Blir en lite separationsångest för mig =)

Idag..

är jag bara sådär väldigt lycklig! Njuter av livet idag! Fler sådana här dagar =)

Allför sällan...

som man tar sig ordentligt med tid med sin sambo. Har sista tiden både en och två gånger funderat oss och livet. Inte att jag velat lämna det livet jag har men tankarna flyter liksom omkring en del när man har tid att tänka. Det är också så att den här 1,5veckan, när jag har haft saga helt fastklistrad vid min kropp, har jag varit så trött och instängd att jag börjat känna mig arg på allt. Saga har inte lämnat mig alls. Vi har tom duschat och skitit tillsammans. Tänk att ha en febertung flicka i sin famn när man är på toaletten. Mamma (jag) har varit allt under tiden av lunginflammation. Var hon mammig innan är det ingenting mot nu.

Visst nu tänker nog många att hon har ju en pappa som kan hjälpa. Det har han också gjort på alla sätt han kan. Men jag föredrar att ha en febertung "nöjd" tjej i min famn när jag bajsar än alternativt en som skriker av alla sina krafter för att jag ska komma tillbaka till henne. Inte så avslappnande läge....när jag valt den vägen har jag faktiskt inte kunnat bajsa alls =)

Iaf så är Saga nästan helt frisk nu och mamma hade henne hela dagen igår. Jag och Robbe var iväg bara han och jag, åt middag med några av hans vänner och gick sedan på standup. Vi avslutade kvällen men att sitta på Katalin och bara mysa. Det var helt underbart och jag njöt av varje sekund. Tänk att det behövs så lite för att minnas alla fina sidor hos den man älskar. Blev som nykär på nytt! <3

RSS 2.0