Hyllning

Jag blir så glad när jag pratar med mig käre vän S1 dessa dagar. Det är så skönt att höra den glädjen hon och hennes lilla familj känner. Minns verkligen hur det var och hur fantastiskt det är att få en liten baby =) Jag är så glad för deras skull men även för min egen som ska få följa deras liv och lilla M =)

Samtidigt ska jag inte glömma bort alla de bebisar som kommer att kläckas här i min närmaste omgivning närmsta halvåret. Åh vad jag kommer att få lukta på bebishud =) Iiiiiiii


Svårt att leva...

Det blev ingen utgång idag men ett helvetes jävla bråk blev det. Sitter hemma fast jag verkligen inte vill vara här.


Iiiiiiiiiiiii!

Eftersom jag känner att man vill dela med sig till världen själv med sitt lilla knyte så skriver jag av mig här istället =). Här är det inte lika många som läser =)

Stort grattis Sandra och Ralf till lilla babyn =) Jättebra gjort!!!!

Ny energi!

Jag hade så underbart kul igår. Patrik fyller 30år och hans fina Pernilla, underbara Pernilla, hade ordnat den finaste festen för honom. Jag träffade både gamla och nya vänner och det är så underbart kul. Kändes som om tiden inte fanns att prata med alla men som tur är träffar jag nästan alla nästa helg igen. Tänk att jag, som lite bakis, längtar till nästa helg för att göra om allt igen!! =) Det var länge sen jag kände så =) Det var en helt grym kväll!!


=) Jättebra dag

Känns som om jag börjar få tillbaka min energi. Har varit på flera promenader i veckan och jag har börjat planera saker igen. Ser inte allting som jobbigt och drygt utan som en trevlig möjlighet. Det är givetvis inte såhär varje dag men det glimmar till ett ljus iaf =)

Idag har jag och Saga haft en grym dag. Vi har varit i Sala och shoppat, lite tandläkaren och med mamma till läkarstationen i Heby. Saga stortrivs när vi gör saker och hon har möjlighet att röra på sig. En hel del av dagen har gett henne möjlighet till lek, träffa människor och leka med leksaker i väntrum. Underbart tycker hon =) Så om ni behöver sällskap i väntrum med leksaker följer vi gärna med. Det är tydligen mycket roligare än att komma hem... för då kom gnällandet tillbaka.

Nu ska jag gå och mysa med min fina sambo som har bäddat ut bäddsoffan för att vi ska kunna mysa lite =) bäst att passa på innan tillfället går förbi =)

Kramar

Föräldraträffar... eller mammaträffar =)

Blev lite inspirerad av en god väns blogg =) och tänkte fortsätta tankegången här. Vi hade en "trevlig" liten föräldraträff med bebisarna i onsdags och måste ju säga att den var allt annat än trevlig. Jag har alltid älskat våra träffar för deras lugn och ärlighet men nu blev det spänt, skrikiga barn och huvudvärk =) Detta kan ju givetvis inte ha med de stackars papporna att göra men om sanningen ska fram så kände jag mig allt annat än lugn när de var här. Alla som känner mig på minsta sätt vet att jag vill att man bara ska känna sig som hemma hos mig. Jag är inte den som serverar och heller inte den som misstycker om man tar för sig. För det är precis det jag vill. Jag förstår ju självklart att andra både önskar att bli serverade och även känner sig illa till mods när det bara är att ta =) men jag kan ju inget annat. Jag fungerar så och trivs med när människor är lugna och trygga. Blir orolig av oro =) Det var oro från minsta bebis till största pappa här i onsdags =) Men stor eloge till dem för att de kom och större eloge om de någonsin dyker upp igen =)

Nej jag vet Tina.. Ni tycker om mig ändå =) men obekvämare föräldraträff tror jag vi får leta efter =) hahaha

Saga <3

Vi har en helt underbar liten tjej med ett hett temperament och stark vilja. I hennes värld händer ständigt nya saker och till min och Robbes "besvikelse" är hon inte en mystjej =) Visst på natten kryper hon gärna nära och ibland kan man få en liten puss. Hon visar ju på massor av sätt hennes kärlek men det där sitta i famnen och mysa det finns inte. Kan inte minnas när hon somnade i mina armar senast.. förutom idag =) En helt underbar känsla när jag känner att hon sakta myser in i mina gungande armar och somnar. Ville aldrig släppa taget. Det var fantastiskt att känna hennes trygghet och hennes lugn i hennes andetag.

Hon betyder allt för mig. JAg kommer leva på det här så länge!!! =) Lyckliga jag =)

Fina vänner!

Jag är så glad att jag har så fina vänner!! Vänner som ibland vet bättre om mig och vad jag behöver än jag själv. Vänner som vågar berätta det för mig med =)

Ni är bäst och ni är alla guldvärda!!

Dessa jävla studier...!!!!

Undrar varför jag har den egenskapen att jag verkligen inte kan förstå när det räcker. Jag slutar inte försöka fast jag borde och kroppen säger till mig på alla sätt att jag är besegrad. Nej, inte jag, jag fattar INGENTING!!!

Får in dessa jävla arbeten imorgon på något sätt. Vet inte hur det gick till men det verkar faktsikt som om jag färdigsäller dem. Undrar vad som fick sätta åt sidan den här gången? Blir det kanske ett jättebråk i helgen eller sover jag bort hela helgen istället. Vi får se. Märks ju...

Konstig dag..

Idag har jag varit på återkontroller om hur min kropp och mitt psyke mår. Tur att jag har en vän som yrkat på att jag skulle gå på kuratorstiden för det var riktigt nyttigt visade det sig. Kontrollerna över min kropp visade iaf att jag mår så bra jag kan just nu iaf. De trodde inte att det skulle bli några som helst komplikationer i min kropp efter det som hänt. skönt =) Då kan jag bara längta vidare till den dag jag och vi orkar igen =)


Jobbat idag

Jag har jobbat idag och det var riktigt kul =)

1år!!!!!!

Vår finaste skatt Saga fyller 1år idag!

Hur kan bara tiden har gått så fort. För precis 1år sedan låg jag hemma hos min mamma framför brasan med värkar. Mamma och Robbe turades om att vara vaken tillsammans med mig. Tur var väl det att mamma kunde vara med lite. Stackar Robbe hade i det här läget inte sovit på nästan två dygn.

Kanske läge att skriva en förlossninsberättelse såhär ett år efter det hände. Man minns det som igår iaf.. eller iaf det jag har möjlighet att minnas. Lite suddigt är det mellan varven =) tack gode gud för smärtstillande!!!

=)

Arg

Jag är skitarg på allt!!! Jävla skitsaker egentligen men just nu hatar jag lampskärmarna i fönstret!!!

Sms =) Kärleken är inte blind, den är efterbliven =)

Jag har sparat sms sen alltid. Sms som betyder mycket för mig eller sms som gjort mig ledsen. Nu när ett år har gått sedan Saga föddes tänkte jag skriva in de mess jag sparat i samband med hennes födelse =) Det fanns många fler som jag älskar men jag valde att skriva dessa.


- Jag e jätteglad för er skull! Jag kommer att bli världens bästa tant Sandra åt bebisen. Stora kramar

- Tänker på dig, Lycka till =)

- Åh jag längtar tills jag får träffa er båda! Det lilla tillskottet är så efterlängtat och välkommet. Jag hoppar runt här av lyckorus!

- Lycka till! Älskar dig! Puss och kram - Sanna

- Jag älskar dig Blivande mamma! Det här fixar du och Robert! KRamar från moster, matte och nisse

- Grattis Satu sötnos!

- Grattis Satu och Robbe! Jag är så glad! Nu är jag moster! älskar er. puss

- Åh jag är så glad. Det ska bli så roligt att träffa henne =) Tänker på er. KRamar i miljoner.

- Oikein paljon onnea tyttövauvan johdosta koko perheelle. T. Linda, heikki ja kira

- Jättesöt Satu! Vad häftigt!

- Älskade Satu! Grattis till livets gåva! Underbar tid som du har framför dig som bara kommer att bli bättre hela tiden! Massor av kramar till er och er fina bebis!

- Godmorgon familjen Nivala Oskarsson! Hoppas ni mår bra och får åka hem idag!

- Tänk när första leendet kommer då kommer du smälta ännu mer!


Tack alla för att ni varit med och gjort det här året till det bästa i mitt liv!! Ni är alla guldvärda och jag är så glad att ni finns och förgyller vårat liv bara genom att vara ni!

"Did I tell you that I loooove you? Did I tell you that I need you so" ..... =)

Orkar inte än..

Jag är väldigt trött.. fysiskt och psykiskt. Jag tycker mig själv må ganska bra men jag är för trött. Jag orkar inte vara ledsen än. Jag orkar inte gråta. Har valt att inte träffa eller prata med de människor som eventuellt skulle ta fram dessa tårar hos mig, för jag orkar inte ta tag i det än.

De gör mig lycklig fast jag är ledsen..



Robert och Saga =) Min familj! Mitt allt!

Tack Carina för att du lärt mig =) Å förlåt Robbe för att du har bättre bilder.. men saga var så söt =)

Gör så ont!!

Det finns egentligen ingenting att skriva. Jag är helt tom.. ska beskriva allt närmare när jag orkar och kan... eller så bara lämnar jag det bakom mig utan att skriva om det...

Mitt hjärta värker, det gör så obeskrivligt ont! Det togs ifrån oss..

<3

Har en tid bokad till akutgyn imorgon... eller om det vill sig illa så åker vi redan idag. Har fått blödningar och de har kommit till och från i ett par dagar nu. Nu håller vi alla tummar för att det inte är något mer än det.... kan bara göra det just nu...


RSS 2.0