sitter

Eddie övas i att sitta. Han vill mesr stå och hoppa hela tiden och det orkar man inte i armarna. Så då måste han istället övas i att sitta så han upplever sig själv mer uppe. Ligga ner vill man ju INTE göra!!






sjuka barn..

Tänk vad ofta han blir sjuk lillkorven. Nu sista nätterna har det verkligen satt sig på andningen på honom. Superjobbigt. Nu ska den iaf börja utreda varför han har det såhär. Antagligen är han väl bara en sjuk liten bebis men skönt att få kontrollerat att han inte har en allergi eller astma ♥♥

Tokig

Just nu driver saga mig till vansinne ibland. Blir så arg så jag kokar. Helt sjukt att en så liten kan göra mig så arg. Tålamodet är på noll.

Eddie ♥



lilla prinskorven sitter med vid maten :)

tv

jag sitter och tittar på ett program om förlossningar. .. varför??? fyy :)

trött

Skulle behöva några riktigt bra nätter på rad nu. Är riktigt trött och sliten. Tur att båda mina barn gillar att ligga och vila på em. Det är min räddning just nu. :/

Denna helg

Den här helgen har varit sjukt hektisk men faktiskt väldigt lyckad. Tjänat lite pengar och fått en väldig massa energi. Var på bästa föreläsningen någonsin. så bra! kolla matsvision.se så himla grym!!

Barngrupperna i förskolan...

Det finns ju mycket att säga om detta och självklart håller jag med. Men problemet är att det kommer att lösas kortsiktigt genom att ta in extra personal. Många tror också att det kan vara en lösning. Inte alls enligt min mening. Forskning visar att den största problematiken är att det är för många barn på samma yta. Grupperna måste bli mindre men det betyder inte att det måste bli fler personal. Både och vore ju bäst givetvis.  Sen tycker ju jag att det är ganska talande för hur förskolan väljer att arbeta när.de beskriver påklädning som ett stort problem och är det inte finns tid för att barnen ska göra själva. Dock en helt annan diskussion. Jag tror att personalen på förskolorna i heby kommun går på knäna. De ser barnens verkligen förändras och i många fall försämras. Men var finns anpassningen till detta i barnens vardag. Tron många pedagoger har är att det måste vara en viss typ av verksamhet för att barnen ska utvecklas stämmer ju inte. Gå tillbaka till grunden och gör dagarna rutinfasta och arbeta med vad ni har framför er. Å vad jag önskar jag kunde få.styra lite i detta. Dessa artiklar som skickas ut är väl bra för att få människor att reagera. Men kan det inte vara så att det ända det ledde till var ett gäng oroliga föräldrar. .

Magsjuka

Åker vi på magsjukehelvetet nu också så tror jag att jag blir tokig!

RSS 2.0