Nyår!

Har ju redan kört alla mina nyårstal och tankar och funderingar inför det nya året. =)

Så Gott Nytt År alla mina fina vänner. Nu ser vi fram mot ett nytt år med nya möjligheter. Känns som om nästa år kan bli ett väldigt bra år. Känns som om vi behöver det iaf =)

KRAMAR till er alla!! Ni har alla en stor plats i mitt hjärta. Jag är så glad och tacksam för allt ni gör för mig bara genom att finnas till!!!!!

Räkningar

Tänk om man kunde lägga lika mycket pengar på resor som man la på räkningar, då skulle man ju faktiskt ha roligt ibland med =) Nej men fy vad mycket räkningar vi hade den här månaden. Man får ju vara glad att vi hade råd att betala alltihopa. Nu är kontot tomt men allt betalt =) Tur att vi har en lite resa inbokad nästa vecka. Det ska bli väldigt välbehövligt och skönt för oss att komma bort tillsammans bara familjen!

Ser fram mot det. Ser fram mot hotellfrukost!!

Saga frisk

Nu är Saga frisk och jag är trött på dessa fyra väggar =) Idag ska vi kolla om lilla bästis Phipi vill leka lite =)

Drygt!!!

Jag är så jävla trött på att vi aldrig blir friska och jag känner mig helt slut på skiten!!! Saga har fått tillbaka ögoninflammationen igen, vilket är väldigt vanligt ifs. Jag har gjort allt jag kan för att det inte ska bli så men här är den igen. Robert verkar ha fått ögoninflammation han med.

Jag orkar inte ta det här mer nu!!!! Vill bara att vi är friska!!!

Jag är helt slut...

Julafton

Ett år till nästa julafton och de är ganska skönt faktiskt. Mycket förväntningar blir jobbigt tycker jag. HAr i det stora, förutom lite onödigt bråk och sjuka familjemedlemmar, haft en bra jul.

Trivts riktigt bra bland tomtar, ljus och mys. Ska bli skönt att komma iväg nu med familjen efter nyår. Det ser jag fram mot massor. Kommer att bli kul =)

Just det, nyår. Det skiter vi nog i iår tror jag =)

Julfint!

Nu sover både man och barn och jag sitter i julmyset och äter hembakat godis (Tack Carina) Det är inte ofta hembakade saker infinner sig innanför mina väggar så lite extra smaskigt blir det då.

Har fortfarande tre saker kvar att göra innan julen verkligen kan börja. Slå in sista klapparna, städa toaletten och skura golven. Egentligen tror jag att det blir jul ändå men jag vill liksom göra det iaf. =)

Imorgon ska Saga uppleva sin första riktiga jul. Förra året blev väldigt tokig i vår familj. Mådde inte så bra då och det gick ut över hela julen och allting annat med förstås. Tror jag längtar extra mycket efter att få göra detta tillsammans med mina nära och kära. Helt gravlöst men ändå med massor av julmys.



Ett litet tillägg. Läste precis igenom mitt inlägg och kravlöst ska det givetvis vara och inte gravlöst. Måste bara låta det stå kvar =) hahahahahahaha

Jul

God jul till er alla nära och kära!! Ser verkligen fram mot morgondagen! <3

Till Tina! =)

Förstår inte hur det gick till men jag snodde nog din överskrift "på banan" =) HAha jag som var så nöjd att jag kommit på en ny överskrift. Så gick jag in på din blogg och såg att du skrivit det med. Åh i ärlighetens namn så hade jag liksom precis läst ditt inlägg innan jag skrev mitt. Hur kan man glömma att man läst något så nyligt?? =) hahaha

På banan

Nu är vi nog på banan igen känns det som. Bara lite sjuka kvar sen kan vi börja fira jul på allvar. Julmysstäda och pynta imorgon sen bara mysa med familj och vänner!!!!

<3 God jul till er alla!!!

Sjuka igen

Jaha då var det sjukstuga igen. Sagas ögoninflammation blir bara värre. Hoppas det vänder snart. Det har spridit sig till andra ögat och snart säkert hennes mammas båda ögon med. Fy vad värdelöst att ha ögoninflammation!! Håller tummarna för att vi andra klarar oss!!!!

Fyyy

Bakfull och mensvärk samma dag. Är nog lite täppt i näsan med. =/

Nej men så farligt är det inte med bakfyllan faktiskt. Tog det lugnt och hade väldigt skoj. Men mensvärken den är jobbig idag. Tur att man bara har mens fram tills man är 45.

Städmani..

Har blivit lite knäpp. Antar att jag försöker få undan allt innan jag ska börja jobba igen. Nu jävlar kastas det bort skit och städas skåp.

Ingen oro för att det blir för mycket för mig, jag njuter faktiskt galet mycket av att äntligen orka få lite ordning. Har ju verkligen inte bråttom heller. Ett skåp i taget, en dag i taget =)

kunde blivit brand...

I torsdags mitt på dagen skulle jag åka mot Uppsala för att ta min spruta mot allergin. Hade satt mig i bilen och bara hunnit ner till gamla Ica så kom jag på att jag inte tagit någon allergitablett. JAha bara att åka hem igen... eller göra som jag alltid annars gör, ber om en på sjukhuset. Men just i torsdags kom jag på att jag kunde åka till mamma och ta en av hennes tabletter. Ingenting jag någonsin gör annars och eftersom jag visste att ingen var hemma där var det väldigt konstigt att jag tog detta beslut.

Väl där öppnar jag dörren hem till henne, ingen är hemma, och hela hennes hus är rökfyllt. Jag tänkte genast att öppna spisen har rykt in men det visade sig genom noga eftersökningar att plattan på spisen stog på sexan. Kastrull på spisen med pasta i och dessa var på väg att fatta eld. Hela huset var fyllt av rök och jag fick öppna alla fönster och dörrar, ut med djuren och "kasta" ut kastrullen med spagettin. Spännande hur driftig man blir ändå när det väl gäller.

Nu är saneringsfirmor på plats för att röksanera men tänk hur det hade kunnat sett ut om jag inte glömt allergitablett just den här dagen. Tänk om jag bara kommit dit lite senare. Man vill ju nästan inte tänka på det. Men allting har ju gått bra!!

Möblerat lite

Behöver lite mer utrymme hemma kände jag så jag rensade ur lite ur Sagas rum och möblerade om i vardagsrummet. Ifs så blir det nog tillbaka möblerat rätt snart. Är inte helt nöjd och den här möbleringen tog fram en del fula saker med rummet. Ja ja några dagar får det vara så får vi se hur det blir sen =)

<3

Skickar all kraft och all kärlek till en väldigt nära vän och hennes familj. Ni finns i mina tankar hela tiden! <3

JAG = väldigt känslig person

Jag har de senaste åren (innan Robbe och Saga) varit väl engagerad i mitt jobb och de människor som finns där. Jag har älskat att jobba och känna allt som barnen gett och även min personal och all planering av verksamheten och organisationen har varit det jag levt för. Men allting som så snabbt förändrades i mitt liv har satt allting på sin spets och har i sin tur ikullkastat alla mina "planer". Detta blev till slut för mycket och till slut klarade jag inte av att genomföra ens enklaste uppgifter på ett bra sätt. Stressen tog över mitt liv och kommandot och den person som en gång var så effektiv och älskade sitt jobb och livet bara minskade och minskade.

Jag är en människa som har känslorna på utsidan och de flesta har väl alltid kunnat läsa mig som en öppen bok. Så länge jag kan minnas har jag styrts av mina känslor. Detta gäller oavsett vilken typ av känslor det gäller. Under sjukskrivningen har detta ökat avsevärt och har blivit väldigt jobbigt. Jag kan tex inte se film, inte läsa böcker, inte alltid lyssna på musik, inte höra historier om människor som har det jobbigt, numera ser jag inte serier där någon kan fara illa heller och tittar absolut inte på Nyheter... Det är för jobbigt. Föredrar att inte känna alls. Känslorna leder även ofta till fundringar vidare och det gör i sin tur att jag inte kan sova.

Min farmor var tydligen precis som jag. Kände in allt och kände allt. Har tidigare varit rätt glad över att alltid kunnat känna in mig själv men även andra. Men sista tiden har jag varit som ett öppet hål som tar in allt. Jag känner ALLT. Skitjobbigt är det och jag längtar tills jag byggt upp en liten vägg som stoppar något iaf. =)

Förutom dessa jävliga känslor så är jag uppe över ytan igen =) Nu känner jag mig starkare och starkare och varje dag har en helt ny mening. Jag kommer på mig själv att skratta högt igen. Känns bara så konstigt att jag tom tänker på att jag skrattar, det talar nog sitt tydliga språk. Jag lär mig varje dag "leva mitt liv som jag vill" och jag känner att jag mer och mer lyckas. Robbe sa till mig häromkvällen att det så tydligt märks hur mycket bättre jag mår. Bara den meningen tog mig två steg till. Jag är idag en lycklig person och jag ser fram mot framtiden. Den ser ljus ut och jag längtar =)



Stolt

Jag vaknade på natten i natt igen. Känner att jag har mått så bra sista tiden och har nog rusat iväg lite extra sista dagarna. Nattens funderingar rullade som vanligt och klumpe i bröstet var riktigt tung. Min första plan och nattliga planering var att jag får skynda mig att göra allt jag ska göra idag så jag hinner vila på eftermiddagen... hmm vet hur det brukar bli. Jag trycker in allt jag måste göra på väldigt kort tid, är helt slut och fylld av stress när jag hämtar Saga (hon hämtas efter halv dagen idag).

Efter att inte kunnat somna fast jag planerat dagen in i minsta detalj så tänkte jag faktiskt om. Jag avbokade allt jag hade och ligger nu istället och vilar hela förmiddagen. =) Är så stolt över mig själv som faktiskt gjorde det. Gamla Satu hade ALDRIG gjort det. =) För en gångs skull så valde jag mig själv och vad som får mig att må bra. Det gör mig så nöjd. Nu har jag bättre energi och ser istället fram mot eftermiddagen och kvällen =)


Tung vecka

Saga har varit sjuk och det har varit jobbigt. Men nu är vi på bättringsvägen och imorgon SKA jag träna. Ser fram mot det massor. Annars blir det en superlugn kväll. Precis vad vi behöver!!!

Älskar min nya gitarr. Spelar riktigt ofta märker jag. Nu måste jag bara våga ge mig på sådana noter som jag inte vågat spela än =)

Nästa vecka ska jag börja njuta av alla mina andra fina presenter. Tror jag börjar med en massage faktiskt =)

RSS 2.0