Det blir bara så fel!

Det blir bara så fel... hela tiden. Blir så ledsen på mig själv.

Så mycket att vara lycklig för!

Jag sitter här och övar inför sommarens stora händelse,min fina vän S1 får sin R. Jag ska sjunga och övar för fullt när jag får tid och möjlighet.

Att sjunga är nog det bästa sättet att få ur sig känslor eller iaf att känna känslor. Nu kom det iaf över mig hur mycket jag har att vara tacksam för. Jag har världens finaste man runt mig varje dag. En man som trots mitt dåliga humör, mina humörssvängningar visar att han älskar mig varje dag. Han är den som stöttar mig och den jag behöver mest för att kunna ta mig igenom svårigheter. Jag har även den finaste lilla tjej som finns. Hon sprider sådan glädje och värme och att se henne växa upp och utvecklas är den bästa resan jag fått följa med på. Den finaste gåvan man kan få.

Sen är det mina fantastiska vänner. Finns egentligen inte så mycket att säga än att tacka för allt ni gör för mig. Jag är så glad för att ni finns och allt ni gör för mig bara genom att finnas.

Idag är en bra dag och jag är så glad för att den kom just idag. Det behövdes och känns i hela kroppen. Ny energi inför morgondagen <3

Om på nytt..

Tror tiden framöver kommer bli jobbig men ändå bättre för mig och min familj. Var hos läkaren idag och pratade om hur min kropp mår. Det var jobbigt men bra hoppas jag. Känner att jag blev lyssnad på och att jag togs på allvar. Kanske mer på allvar än jag hoppats på. Förstod att det inte alls är bra egentligen.

Skuldkänslor

Har skuldkänslor för hur trött, arg, less och upptagen jag var under Sagas första år. Kunde absolut har njutit mer än jag gjort. Försöker se på henne att hon ändå mår bra idag men skuldkänslorna finns där ändå...

Hiss och Diss

Jag har kommit på att jag kan hissa och dissa här på bloggen. Jag går ju runt hela dagarna och hissar och dissar saker som händer så varför inte skriva ner det =)

Hiss - Min älskade fina kollega som jag saknar så finns snart nära i mitt liv igen =) MIRAKEL SKER!!!

Diss - Människor som trycker massor av gånger på knappen vid övergångsstället. Som att det skulle gå fortare då??? Om man trycker var tionde sekund. NEj, det enda som händer är att jag står brevid och får spel. Finns det något mer irriterande???? =) Dessa människor bör få veta min åsikt. Snart smäller det =)

Tomhet

Jag saknar min fina kollega på jobbet massor just nu. Nu har det passerat massor med veckor och ingenting vet vi, ingenting hör vi och hon fattas mig så mycket!!!

Längtar så galet mycket till sommaren

Jag är så less på att gå upp varje morgon och ta den där tråkbussen till jobbet. Jag älskar att jobba men ser massor fram mot att inte behöva göra det fullt så mycket som nu. I höst (sep) går jag ner till 80% och jag ser så mycket fram mot det. Känns som om jag kommer att få ett annat liv än att bara rusa fram och tillbaka till jobbet, försöka få lite tid med Saga och Robbe och eventuellt kunna göra något annat som man har lust med. Har ganska många gånger funderat kring om livet verkligen måste vara så här. Men från hösten blir det bättre =)

Fina S1 har hjälpt mig idag... kanske. jag har haft jätteont i mina ben senaste tiden och mina fötter är svullna. Skitdrygt har det varit. Har även haft det rätt drygt med minnet och även med känslan av att det alltid är någonting som är fel. Känns skitjobbigt att känna att man inte har en aning om varför något är galet men att det är det. S1 påvisade för mig att det kanske är min kropp som inte fungerar 100. Minns inte vad hon sa att det hette men jag kände igen mig väldigt tydligt iaf. Berättade för fina Robbe och han verkade tycka det stämde väldigt bra in på mig och hoppas att det här ska få mig att inte må som jag gör.

=) Det finns hopp =)

RSS 2.0