Loppis

Det var lättförtjänta 700kr ändå:)

Sjukhuset igen..

Igår var en väldigt jobbig dag igen. Hade kontakt med sjukhuset igen och var på väg dit för dropp igen men åkte till slut inte. Kräktes ändå inte så mycket. Får se nu vad den här dagen och helgen ger. Vi får se. Jag vet iaf att jag tycker alla dessa safter, yoghurtar, juicer osv som ska in i min kropp smakar skit. En klunk i taget. :)

Har så mycket att berätta..

..men ingen ork att skriva... Men snart så.

trött fredag

Hade min första intervju igår på mitt examensarbete. Det gick superbra och jag fick fram massa vrå info till min studie. Iaf blev jag väldigt trött. Åkte till skolan, hittade ett lungt bra ställe att läsa litteratur på... Å somnade. Sov mitt bland alla människor i över en timme.Det måste sett ganska dumt ut. Folk passerade hela tiden, antar jag. :) jaja får bjuda på den.

Gömma mig

Hej allihopa.

JAg skickar ut ett litet infoinlägg på min blogg. Så ni vet varför jag försvinner lite ur era liv ett tag nu.

Jag kommer att dra mig undan nu och bara göra sånt som jag verkligen måste, dvs skolan, familjen och jag. Så hör ni inte av mig så har jag inte glömt er. Har bara inte tid nu. Jobbet börjar den 29.e och har väldigt mycket i skolan fram tills dess. Så mitt fokus kommer ligga där och här hemma och resten av tiden VILA =) .

Vi ses när den här perioden är över. =)

Tack för att ni förstår =) KRAMAR

RSS 2.0